Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Engelsk bøf

Engelsk bøf (med bløde løg og skysovs af kalvefond)

billederesultat for engelsk bøf
4.9 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
135
SHARES
FacebookMessenger135PinterestEmailSMS
Indhold
  • Engelsk bøf med bløde løg og skysovs af kalvefond
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på engelsk bøf
  • Engelsk bøf med skysovs
  • Kommentarer

Engelsk bøf med bløde løg og skysovs af kalvefond

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 9 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Opskrift på engelsk bøf med bløde løg og skysovs. Løg og bøffer af oksefilet  steges møre i lidt smør, og serveres med en lækker sovs af kalvefond.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 stykker oksefilet (på ca. 150 gram stykket)
  • 2 store rødløg (eller alm. løg)
  • 1 spsk balsamico
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk smør
  • 2,5 dl kalvefond (vand + koncentrat)
  • Maizena
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Bøfferne saltes en time eller to før de skal bruges. Det giver det bedste resultat til en engelsk bøf.
  2. Rødløg pilles og skæres i tynde skiver.
  3. Varm en god klat smør på en middelvarm pande, og steg løgene møre uden de tager alt for meget farve. Kom lidt balsamico og sukker ved - dette kan dog godt udelades.
  4. Steg løgene i cirka fem minutter, og tilsæt så kalvefond, som jævnes med lidt Maizena udrørt i en smule koldt vand.. Smag til med friskkværnet peber, og lad det simre et par minutter. Tag det af panden.
  5. Kom en ny klat smør på panden, og steg nu bøfferne 2-3 minutter på hver side ved jævn varme, men pas på ikke at stege bøfferne tørre.
  6. Krydr med friskkværnet peber, og læg dem på et lunt og pænt fad.
  7. Hæld de bløde løg over, og lad bøfferne hvile i fem minutter.

Næringsindhold

Kalorier482kcalKulhydrater11gProtein28gFedt36gMættet fedt15gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt15gTransfedt0.1gKolesterol113mgNatrium683mgKalium542mgKostfibre1gSukker6gVitamin A89IUVitamin C4mgCalcium27mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på engelsk bøf

Engelsk bøf med bløde løg og skysovs er en klassisk og virkelig lækker ret, der serveres med stegte, bløde løg.

Her har jeg også lavet en vidunderlig skysovs, der forsigtigt jævnes med lidt Maizena.

Engelsk bøf laves af gode stykker oksefilet, og her er de på 150 gram stykket.

Men de kan selvfølgelig også laves af større stykker kød, hvis du er mere til det. Jeg synes dog ikke, at engelsk bøf skal være alt for store, men det er selvfølgelig en smagssag.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer. Se også min opskrift på hakkebøf med bløde løg.

Engelsk bøf med skysovs

Server strak engelsk bøf med bløde løg, skysovs og de nemme, hjemmelavede kartoffelrøsti.

Det er altså en dejlig klassiker, der er ret nem at lave.

Og selvom det måske kan lyde lidt besværligt at lave røsti til, så er de altså ret nemme at gå til.

Du kan dog også bare nøjes med råstegte kartofler.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Steak med rodfrugter og hjemmelavet hvidløgssmør
  • T-bone steak - sådan steger du en stor T-bone
  • Flanksteak på grill - med marinade, stegetid og tilbehør
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required