• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Eggs Royale - morgenluksus med æg og laks

Eggs Royale - morgenluksus med æg og laks

Eggs Royale
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  23. august 2022 - Udgivet:  20. august 2022

Indhold

  1. Eggs Royale er i familie med Eggs Benedict. En luksus-ret med pocherede æg, hollandaisesauce og laks på ristede engelske muffins.
  2. Opskrift på Eggs Royale
  3. Eggs Royale
  4. Tip

Eggs Royale er i familie med Eggs Benedict. En luksus-ret med pocherede æg, hollandaisesauce og laks på ristede engelske muffins.

Eggs Royale er den ultimative morgen-forkælelse. Her får du både pocheret æg, laks og engelsk muffins med den lækreste hollandaisesauce udover.

Kendere af Eggs Benedict vil vide, at den indeholder skinke. Opskriften her er med røget laks i stedet for skinke.

Oplevelsen er den samme. En cremet og fyldig morgenmad eller brunchret, som er utrolig skøn en weekendmorgen med god tid.

Opskrift på Eggs Royale

Eggs Royale
Karen SenecaKaren Seneca

Eggs Royale

4.75 fra 4 stemmer
Eggs Royale er i familie med Eggs Benedict. En luksus-ret med pocherede æg, hollandaisesauce og laks på ristede engelske muffins.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Morgenmad
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 541
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 engelsk muffins - halveret og ristet
  • 2 æg
  • 2 skiver røget laks
Hollandaisesauce
  • 1,5 æggeblomme - pasteuriseret
  • 100 g smør
  • ¼ dl eddike
  • ½ skalotteløg - lille, finthakket
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

Hollandaisesauce
  1. Begynd med at lave saucen, for så kan du varme den op til sidst i et vandbad.
  2. Du skal først klare de 100 gram smør. Varm smørret langsomt op på en pande, så det bevarer sin gule farve. Når det smelter, fjerner du det fedt, der lægger sig ovenpå det smeltede smør. Så har du klaret smør.
  3. Skær meget tynde skiver skalotteløg og kom dem i en lille stegegryde med eddike og peber. Når det er reduceret lidt, tager du det af panden og sir det.
  4. Nu hælder du æggeblommer i blandingen og kommer det hele i en skål, så du kan piske det over et vandbad. Det skal vokse til dobbelt størrelse.
  5. Fjern skålen fra varmen og pisk smørret i lidt efter lidt. Sæt til side og pocher æggene.
Pocherede æg
  1. Bring vand i kog i en gryde. Skru ned til medium varme.
  2. Slå æggene ud u hver sin lille kop. Pisk i vandet, så der dannes en rund spiral. Hæld et æg ad gangen ned i midten af "strømmen". Lad hvert æg pochere i tre-fire minutter og tag dem af.
Anretning
  1. Læg en engelsk muffins på tallerkenen, placer en lakseskive foldet sammen på midten på brødet, herefter det pocherede æg og til sidst hælder du en stor skefuld sauce ud over. Drys eventuelt med dild eller purløg. Velbekomme.

Næringsindhold

Serving: 1stkKalorier: 541kcalKulhydrater: 15gProtein: 11gFedt: 49gMættet fedt: 28gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 14gTransfedt: 2gKolesterol: 417mgNatrium: 524mgKalium: 153mgKostfibre: 1gSukker: 1gVitamin A: 1688IUVitamin C: 1mgCalcium: 75mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Eggs Royale minder meget om både Eggs Benedict og Eggs Florentine, som er vegetarversionen med spinat.

Du kan lave en krydsning, så du sauterer et par håndfulde babyspinat på panden, som du lægger på brødet, inden du placerer laks og æg.

Herefter kommer du hollandaisesaucen på toppen.

Se andre opskrifter til hyggelige morgener:

Eggs Benedict med skinke og pocheret æg

Ovnbagte brunchæg med spinat

Hjemmebagte rundstykker

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Henriette

    oktober 13, 2022 at 6:43 pm

    Hej Karen. Som ægte madøre og stor fan af din side, tillader jeg mig at korrigere. Man laver ikke klaret ved at fjerne fedtet på toppen af det smeltede smør, smør er fedt. Man stiller panden stille lidt og hælder forsigtigt det øverste lag smør fra. Man lader bundfaldet blive tilbage, dete r en rest af valle osv. held og lykke med din side. Henriette

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required