Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brunch, morgenmad og frokost › Eggs Royale - morgenluksus med æg og laks

Eggs Royale - morgenluksus med æg og laks

Eggs Royale
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
9
SHARES
FacebookMessenger9PinterestEmailSMS

Eggs Royale er i familie med Eggs Benedict. En luksus-ret med pocherede æg, hollandaisesauce og laks på ristede engelske muffins.

Eggs Royale er den ultimative morgen-forkælelse. Her får du både pocheret æg, laks og engelsk muffins med den lækreste hollandaisesauce udover.

Kendere af Eggs Benedict vil vide, at den indeholder skinke. Opskriften her er med røget laks i stedet for skinke.

Oplevelsen er den samme. En cremet og fyldig morgenmad eller brunchret, som er utrolig skøn en weekendmorgen med god tid.

Opskrift på Eggs Royale

Eggs Royale

Karen SenecaKaren Seneca
4.8 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Eggs Royale er i familie med Eggs Benedict. En luksus-ret med pocherede æg, hollandaisesauce og laks på ristede engelske muffins.
Antal: 2 personer
Ret: Morgenmad
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 engelsk muffins (halveret og ristet)
  • 2 æg
  • 2 skiver røget laks
Hollandaisesauce
  • 1,5 æggeblomme (pasteuriseret )
  • 100 g smør
  • ¼ dl eddike
  • ½ skalotteløg (lille, finthakket)
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Hollandaisesauce
  1. Begynd med at lave saucen, for så kan du varme den op til sidst i et vandbad.
  2. Du skal først klare de 100 gram smør. Varm smørret langsomt op på en pande, så det bevarer sin gule farve. Når det smelter, fjerner du det fedt, der lægger sig ovenpå det smeltede smør. Så har du klaret smør.
  3. Skær meget tynde skiver skalotteløg og kom dem i en lille stegegryde med eddike og peber. Når det er reduceret lidt, tager du det af panden og sir det.
  4. Nu hælder du æggeblommer i blandingen og kommer det hele i en skål, så du kan piske det over et vandbad. Det skal vokse til dobbelt størrelse.
  5. Fjern skålen fra varmen og pisk smørret i lidt efter lidt. Sæt til side og pocher æggene.
Pocherede æg
  1. Bring vand i kog i en gryde. Skru ned til medium varme.
  2. Slå æggene ud u hver sin lille kop. Pisk i vandet, så der dannes en rund spiral. Hæld et æg ad gangen ned i midten af "strømmen". Lad hvert æg pochere i tre-fire minutter og tag dem af.
Anretning
  1. Læg en engelsk muffins på tallerkenen, placer en lakseskive foldet sammen på midten på brødet, herefter det pocherede æg og til sidst hælder du en stor skefuld sauce ud over. Drys eventuelt med dild eller purløg. Velbekomme.

Næringsindhold

Serving1stkKalorier541kcalKulhydrater15gProtein11gFedt49gMættet fedt28gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt14gTransfedt2gKolesterol417mgNatrium524mgKalium153mgKostfibre1gSukker1gVitamin A1688IUVitamin C1mgCalcium75mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Eggs Royale minder meget om både Eggs Benedict og Eggs Florentine, som er vegetarversionen med spinat.

Du kan lave en krydsning, så du sauterer et par håndfulde babyspinat på panden, som du lægger på brødet, inden du placerer laks og æg.

Herefter kommer du hollandaisesaucen på toppen.

Se andre opskrifter til hyggelige morgener:

Eggs Benedict med skinke og pocheret æg

Ovnbagte brunchæg med spinat

Hjemmebagte rundstykker

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Henriette skriver

    oktober 13, 2022 at 6:43 pm

    Hej Karen. Som ægte madøre og stor fan af din side, tillader jeg mig at korrigere. Man laver ikke klaret ved at fjerne fedtet på toppen af det smeltede smør, smør er fedt. Man stiller panden stille lidt og hælder forsigtigt det øverste lag smør fra. Man lader bundfaldet blive tilbage, dete r en rest af valle osv. held og lykke med din side. Henriette

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required