Drømmemuffins er mini drømmekage muffins, og her er den bedste opskrift. Med en lækker sandkagedej og den uimodståelige kokostopping. Mums!
Drømmemuffins er de perfekte muffins til dig, der er helt vild med den populære og klassiske drømmekage.
Her laver du nemlig din drømmekage i portionsform, og det er altså et sikkert hit.
Naturligvis med den uimodståelige kokostopping, og kagerne er nemme at bage.
Opskriften giver 12 lækre drømmemuffins (drømmekagemuffins).
Se også disse opskrifter:
Opskrift på drømmemuffins
Drømmemuffins
Ingredienser
- 250 g bagesukker
- 3 æg
- 250 g hvedemel
- 15 g bagepulver
- 5 g vaniljesukker
- 150 g smør - smeltet
- 150 g sødmælk
Kokostopping
- 250 g brun farin
- 40 g fløde
- 110 g kokosmel
- 150 g smør
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 210 grader almindelig over- og undervarme.
- Bagesukker og æg piskes til en luftig masse i røremaskine med piskeris. Bagesukker kan erstattes med alm. sukker.
- Vej hvedemel af sammen med bagepulver og vaniljesukker, og bland det sammen.
- Pisk det ind i dejen sammen med smeltet smør og sødmælk.
- Fyld dejen til dine drømmemuffins i 12 store muffinsforme.
- Bages 20 minutter ved 210 grader over- og undervarme.
- Imens laver du kokostopping. Kom brun farin i en gryde sammen med fløde, kokosmel og smør Kog det op og rør det godt sammen.
- Tag de bagte muffins ud af ovnen. med en skarp kniv skærer du nu toppen af dem (de smager godt og spises straks!).
- Kom en stor spiseskefuld kokostopping på hver af dine drømmemuffins.
- Stil dem tilbage i ovnen - stadig ved 210 grader over- og undervarme. Bages nu seks minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
De færdigbagte drømmekagemuffins køles lidt af inden de nydes.
De kan også fryses ned.
Du skal da også prøve mine lækre opskrifter på den du ved nok kage, guf guf kage og den himmelsk dejlige hindbærsnittetærte.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Rikke Mai
Jeg glæder mig til at prøve disse af. Men tænker du det vil være muligt at prikke et hul i toppen i stedet for at skære toppen af, således at fyldet kommer til at ligge sådan lidt indeni muffinen lidt som fyld og en god overraskelse?
Lone Gram Hansen
Bagesukker kan man ikke bruge alm.sukker. mvh, Lone
Holger Rørby Madsen
Hej Lone
Ork jo, sagtens - og du bruger samme mængde 🙂
Alt det bedste
Holger
Tina Christensen
Hej
Jeg kan ikke finde chokoladedrømmekagen. Der står i opskriften på den "normale" at den med chokolade findes længere nede. Nu har jeg nærstuderet siden og der er ingen chokoladedrømmekage. Kan I hjælpe???
Holger Rørby Madsen
Hej Tina
Du kan tro, jeg kan hjælpe. Du finder opskriften på chokoladedrømmekage her: https://madensverden.dk/den-du-ved-nok-kage/
Håber det hjælper 🙂
Alt det bedste
Holger
Lisbeth Hansen
Kære Holger.
Tak for en dejlig hjemmeside .
Jeg vil høre om man kan bruge mælk i dine skildpadde muffins Grunden til at jeg spørger. Det er fordi der er flere i familien. Der er allergisk over for yoghurt. På forhånd tak
De Bedste Hilsner fra Lisbeth Hansen
Holger Rørby Madsen
Hej Lisbeth
Tak for din søde besked - det er dejligt at høre. Jo, du kan sagtens udskifte yoghurt med mælk.
Alt det bedste
Holger
Julie Vilhelmsen
Er de stadig kode dagen efter? Skal nemlig lave 50 stk til en konfirmation og vil helst lave dem dagen før 🤞🏻
Holger Rørby Madsen
Hej Julie
Det kan du tro - jeg synes næsten de er bedre dagen efter, hvor kagen har fået lov til at sætte sig.
Rigtig god bagelyst - og god konfirmation 🙂
Alt det bedste
Holger