Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Dildmayo

Dildmayo

billederesultat for dildmayo
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMS

En nem opskrift på hjemmelavet dildmayo. En god mayo med frisk dild, og den kan bruges til fritter, i burger eller sandwich og meget andet.

Dildmayo er en fantastisk nem og lækker mayo, der kan bruges til mange forskellige ting.

Jeg plejer at anvende den til at smøre burgerboller med (især til burgere med fisk er den perfekt), men også sandwich, eller server den til bønnefritter og i øvrigt alle øvrige slags fritter.

Opskrift på dildmayo

Dildmayo - lækker mayonnaise med dild

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
En nem opskrift på hjemmelavet dildmayo. En god mayo med frisk dild, og den kan bruges til fritter, i burger eller sandwich og meget andet.
Antal: 4
Ret: Dressing
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g mayonnaise (gerne min hjemmelavede mayonnaise)
  • 1 bundt dild

Fremgangsmåde

  1. Kom mayonnaise i en lille skål. Du kan både bruge en købt mayo - eller lave din egen selv. Følg linket under ingredienser.
  2. Snit et lille bundt dild med en skarp kniv, og kom dilden ned til mayonnaisen. Om du vil have lidt eller meget dild i din mayo er det op til dig.
  3. Vend din dildmayo rundt og smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Kalorier300kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdige dildmayo kan nydes med det samme.

Jeg bruger den til alt fra hjemmelavede fiskefrikadeller til bønnefritter og som mayo i mine burgere og sandwiches.

Mayo med dild og kapers

Du kan også lave mayo med kapers. Det smager nemlig også godt.

Her anvendes cirka en spiseskefuld kapers, der hakkes fint og blandes i.

Holdbarhed

Hvor længe holder en hjemmelavet dildmayo så?

Stil rester hurtigt på køl, og her kan de holde sig i op til en uge.

Se også disse opskrifter:

Aioli
Aioli - her er den bedste opskrift på denne lækre hvidløgsmayonnaise. Den kan røres på ingen tid, og smager helt fantastisk godt som en dip.
Se opskriften her
Billed resultat for aioli
Thousand Island - nem opskrift
Thousand Island dressing er en populær dressinger, og her er en nem opskrift på dressingen, der bla. bruges til stjerneskud, salater med videre.
Se opskriften her
billederesultat for Thousand Island dressing
Mormordressing
Sådan laver du den perfekte mormordressing, der jo indeholder piskefløde, citronsaft og lidt sukker. Helt som mormor lavede den i gamle dage.
Se opskriften her
billederesultat for mormordressing
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required