• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Crispy chicken burger

Crispy chicken burger

crispy chicken burger
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
82
SHARES
FacebookMessenger82PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  31. juli 2024 - Udgivet:  13. september 2023

Crispy chicken burger er en virkelig lækker burger med sprød kylling. Her får du den nemme opskrift med kylling, syltede løg og lækker mayo.

Her får du min opskrift på en crispy chicken burger, der smager fantastisk godt.

Burgeren er ganske simpel, men det er måske netop hemmeligheden bag.

Se også: Hjemmelavet burger - verdens bedste med brioche boller

Burgeren bygges op med sprød kylling, lækker mayo og syltede rødløg. Dertil enten masser af rucola eller anden salat.

Denne opskrift giver fire lækre burgere, som umiddelbart er til fire personer. Men de smager super godt, og måske kan de fleste sagtens spise to.

Derfor skal du muligvis lave flere, hvis det er til fire personer, men det afhænger selvfølgelig af tilbehøret.

Opskrift på crispy chicken burger

crispy chicken burger
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Crispy chicken burger

5 fra 5 stemmer
Crispy chicken burger er en virkelig lækker burger med sprød kylling. Her får du den nemme opskrift med kylling, syltede løg og lækker mayo.
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 4 stk.
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 526
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 portion syltede rødløg - se opskrift i linket, nemme at lave
  • 2 kyllingebryst - så store som muligt
  • 75 g hvedemel
  • 2 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 æg - piskes sammen med en smule salt
  • 100 g pankorasp
  • 75 g rucola - eller salat
  • 4 spsk mayonnaise
  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk tomatpure - koncentreret
  • 1 tsk hvidløgspulver - kan udelades
  • 4 burgerboller

Fremgangsmåde
 

  1. Til crispy chicken burger starter du med, at lave de syltede løg. Det er nemt, men lav dem gerne i god tid før. De skal dog mindst bare trække en halv time i eddikelagen.
  2. Kyllingebrystfileterne flækkes på langs, så de halveres og du får fire tynde fileter.
  3. I en lille skål vendes hvedemel sammen med paprika, salt og peber, mens du i en anden skål pisker æggene sammen med lidt salt. I en tredje kommes pankorasp.
  4. Vend nu hvert stykke paneret kyllingebryst i hvedemelsblandingen, derefter i æg og til sidst i pankorasp. Tryk kyllingestykkerne godt ned i raspen. Lægges til side.
  5. Mayonnaise røres sammen med sennep, koncentreret tomatpure (fra tube eller lille dåse) og hvidløgspulver.
  6. Steg kyllingebrystfileterne sprøde i lidt smør og olie på en godt varm pande, hvor de skal have ca. 4 minutter på hver side. Lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle og krydres med lidt salt og peber.
  7. Burgerbollerne kan med fordel varmes på en varm pande på begge sider, så de får både lidt farve og sprødhed.
  8. Så er du klar til at bygge en lækker og crispy chicken burger. Over- og underbolle smøres med mayo, og underbollen bygges nu op med rucola (eller salat), et stykke sprødt kyllingebryst, rigeligt med syltede rødløg og der afsluttes med overbolle.

Næringsindhold

Kalorier: 526kcalKulhydrater: 46gProtein: 29gFedt: 17gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 8gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.04gKolesterol: 103mgNatrium: 1231mgKalium: 557mgKostfibre: 3gSukker: 6gVitamin A: 640IUVitamin C: 8mgCalcium: 154mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så er du klar til at servere en super lækker crispy chicken burger, der smager så englene synger.

Tilbehør kan være sprøde pommes frites og en lækker salat. Velbekomme.

Se også: Teriyaki burger med spidskål

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Doris Rosenby

    august 10, 2024 at 9:26 pm

    Super lækker burger

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      august 11, 2024 at 8:02 am

      Hej Doris
      Mange tak, det er jeg glad for at høre 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Birgitte Kirkeløkke

    september 13, 2023 at 6:19 pm

    Hej og tak for alle dine lækre og nemme opskrifter. Mht dit brug af Pankorasp - som jeg også selv har brugt INDTIL jeg prøvede “økologisk hvede rasp” fra Grøn balance. Fås i Meny i hvertfald, men sikkert mange andre steder. Se så kan vi tale om sprødhed. Mums

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required