Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Crispy chicken burger

Crispy chicken burger med sprød kylling

crispy chicken burger
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
100
SHARES
FacebookMessenger100PinterestEmailSMS
Indhold
  • Crispy chicken burger
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på crispy chicken burger
  • Tips
  • Kommentarer

Crispy chicken burger

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 45 minutter min
Crispy chicken burger er en virkelig lækker burger med sprød kylling. Her får du den nemme opskrift med kylling, syltede løg og lækker mayo.
Antal: 4 stk.
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 portion syltede rødløg se opskrift i linket, nemme at lave
  • 2 kyllingebryst så store som muligt
  • 75 g hvedemel
  • 2 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 æg piskes sammen med en smule salt
  • 100 g pankorasp
  • 75 g rucola eller salat
  • 4 spsk mayonnaise
  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk tomatpure koncentreret
  • 1 tsk hvidløgspulver kan udelades
  • 4 burgerboller

Fremgangsmåde

  1. Til crispy chicken burger starter du med, at lave de syltede løg. Det er nemt, men lav dem gerne i god tid før. De skal dog mindst bare trække en halv time i eddikelagen.
  2. Kyllingebrystfileterne flækkes på langs, så de halveres og du får fire tynde fileter.
  3. I en lille skål vendes hvedemel sammen med paprika, salt og peber, mens du i en anden skål pisker æggene sammen med lidt salt. I en tredje kommes pankorasp.
  4. Vend nu hvert stykke paneret kyllingebryst i hvedemelsblandingen, derefter i æg og til sidst i pankorasp. Tryk kyllingestykkerne godt ned i raspen. Lægges til side.
  5. Mayonnaise røres sammen med sennep, koncentreret tomatpure (fra tube eller lille dåse) og hvidløgspulver.
  6. Steg kyllingebrystfileterne sprøde i lidt smør og olie på en godt varm pande, hvor de skal have ca. 4 minutter på hver side. Lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle og krydres med lidt salt og peber.
  7. Burgerbollerne kan med fordel varmes på en varm pande på begge sider, så de får både lidt farve og sprødhed.
  8. Så er du klar til at bygge en lækker og crispy chicken burger. Over- og underbolle smøres med mayo, og underbollen bygges nu op med rucola (eller salat), et stykke sprødt kyllingebryst, rigeligt med syltede rødløg og der afsluttes med overbolle.

Næringsindhold

Kalorier526kcalKulhydrater46gProtein29gFedt17gMættet fedt3gFlerumættet fedt8gEnkelumættet fedt4gTransfedt0.04gKolesterol103mgNatrium1231mgKalium557mgKostfibre3gSukker6gVitamin A640IUVitamin C8mgCalcium154mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på crispy chicken burger

Her får du min opskrift på en crispy chicken burger, der smager fantastisk godt.

Burgeren er ganske simpel, men det er måske netop hemmeligheden bag.

Se også: Hjemmelavet burger - verdens bedste med brioche boller

Burgeren bygges op med sprød kylling, lækker mayo og syltede rødløg. Dertil enten masser af rucola eller anden salat.

Denne opskrift giver fire lækre burgere, som umiddelbart er til fire personer. Men de smager super godt, og måske kan de fleste sagtens spise to.

Derfor skal du muligvis lave flere, hvis det er til fire personer, men det afhænger selvfølgelig af tilbehøret.

Tips

Så er du klar til at servere en super lækker crispy chicken burger, der smager så englene synger.

Tilbehør kan være sprøde pommes frites og en lækker salat. Velbekomme.

Se også: Teriyaki burger med spidskål

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Doris Rosenby skriver

    august 10, 2024 at 9:26 pm

    Super lækker burger

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 11, 2024 at 8:02 am

      Hej Doris
      Mange tak, det er jeg glad for at høre 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Birgitte Kirkeløkke skriver

    september 13, 2023 at 6:19 pm

    Hej og tak for alle dine lækre og nemme opskrifter. Mht dit brug af Pankorasp - som jeg også selv har brugt INDTIL jeg prøvede “økologisk hvede rasp” fra Grøn balance. Fås i Meny i hvertfald, men sikkert mange andre steder. Se så kan vi tale om sprødhed. Mums

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required