• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Cremede gulerødder

Cremede gulerødder

billede med cremede gulerødder
4.9 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
294
SHARES
FacebookMessenger294PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  12. januar 2022 - Udgivet:  12. januar 2022

Cremede gulerødder, eller gulerødder a la creme, er en lækker opskrift med gulerødder og fløde, som passer som tilbehør til mange retter.

De cremede gulerødder kan både laves med friske og nye gulerødder, hvor du næsten kan lave retten med hele gulerødder, eller anvende de større og ældre gulerødder.

Gulerødder a la creme er, som navnet antyder,, gulerødder med fløde, og det er super nemt at tilberede.

Persille tilsættes til sidst før du smager retten til, og giver lige den sidste friske smag til gulerødderne.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Opskrift på cremede gulerødder

billede med cremede gulerødder
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Cremede gulerødder

4.91 fra 11 stemmer
Cremede gulerødder, eller gulerødder a la creme, er en lækker opskrift med gulerødder og fløde, som passer som tilbehør til mange retter.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 130
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g gulerødder
  • Lidt smør
  • 1 tsk sukker
  • 3 spsk vand
  • 3 dl fløde
  • 1 bundt persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Gulerødderne vaskes og skrubbes helt rene for jord, men undlad såvidt muligt at skrælle dem. Der sidder masser af vitaminer i skrællen, og dem vil vi gerne bevare.
  2. Skær gulerødderne i mundrette stykker.
  3. Smelt en god klat smør i en gryde, og når smørret er brust af, kommes gulerødderne i gryden sammen med sukker. Lad det sautere 3-4 minutter ved middel varme, så gulerødderne ikke tager farve.
  4. Tilsæt lidt vand og et nip salt.
  5. Når vandet er kogt næsten væk, kommes fløden ved.
  6. Lad nu gulerødderne stå og creme ind og det tager cirka 8-10 minutter, hvor du vender de cremede gulerødder rundt nogle gange undervejs.
  7. Hak persille fint og vend det sammen med gulerødderne.
  8. Gulerødderne er færdige når de er næsten møre, og til sidst smages der til med lidt salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 130kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Cremede gulerødder passer godt til mange kødretter, hvor de kan serveres som erstatning for kartofler. Eller for den sags skyld sammen med kartofler,

Prøv eksempelvis gulerødder a la creme til pandestegte frikadeller eller koteletter.

Se flere opskrifter med gulerødder:

Gulerodsgryde med kylling

Gulerodssuppe

Gulerodskage

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Søren

    december 21, 2024 at 5:32 pm

    En rigtig lækker side ret.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required