Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Cremede gulerødder

Cremede gulerødder

billede med cremede gulerødder
4.9 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
296
SHARES
FacebookMessenger296PinterestEmailSMS

Cremede gulerødder, eller gulerødder a la creme, er en lækker opskrift med gulerødder og fløde, som passer som tilbehør til mange retter.

De cremede gulerødder kan både laves med friske og nye gulerødder, hvor du næsten kan lave retten med hele gulerødder, eller anvende de større og ældre gulerødder.

Gulerødder a la creme er, som navnet antyder,, gulerødder med fløde, og det er super nemt at tilberede.

Persille tilsættes til sidst før du smager retten til, og giver lige den sidste friske smag til gulerødderne.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Opskrift på cremede gulerødder

Cremede gulerødder

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Cremede gulerødder, eller gulerødder a la creme, er en lækker opskrift med gulerødder og fløde, som passer som tilbehør til mange retter.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g gulerødder
  • Lidt smør
  • 1 tsk sukker
  • 3 spsk vand
  • 3 dl fløde
  • 1 bundt persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Gulerødderne vaskes og skrubbes helt rene for jord, men undlad såvidt muligt at skrælle dem. Der sidder masser af vitaminer i skrællen, og dem vil vi gerne bevare.
  2. Skær gulerødderne i mundrette stykker.
  3. Smelt en god klat smør i en gryde, og når smørret er brust af, kommes gulerødderne i gryden sammen med sukker. Lad det sautere 3-4 minutter ved middel varme, så gulerødderne ikke tager farve.
  4. Tilsæt lidt vand og et nip salt.
  5. Når vandet er kogt næsten væk, kommes fløden ved.
  6. Lad nu gulerødderne stå og creme ind og det tager cirka 8-10 minutter, hvor du vender de cremede gulerødder rundt nogle gange undervejs.
  7. Hak persille fint og vend det sammen med gulerødderne.
  8. Gulerødderne er færdige når de er næsten møre, og til sidst smages der til med lidt salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier130kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Cremede gulerødder passer godt til mange kødretter, hvor de kan serveres som erstatning for kartofler. Eller for den sags skyld sammen med kartofler,

Prøv eksempelvis gulerødder a la creme til pandestegte frikadeller eller koteletter.

Se flere opskrifter med gulerødder:

Gulerodsgryde med kylling

Gulerodssuppe

Gulerodskage

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Søren skriver

    december 21, 2024 at 5:32 pm

    En rigtig lækker side ret.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat
  • Billede af squashsalat af rå squash.
    Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required