Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Couscous med ras el hanout, tomater og mynte

Couscous med ras el hanout, tomater og mynte

couscous med ras el hanout
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
5
DELINGER
Facebook5PinterestSMSEmailMessenger

Få min opskrift på couscous med ras el hanout, tomater og mynte. Den lækre couscous salat er krydret og himmelsk god som tilbehør.

Couscous med ras el hanout er ikke kun velsmagende, den er også smuk at sætte på middagsbordet. Og så er det sundt tilbehør.

Her krydres den lækre couscous med krydderiblandingen ras el hanout, som du kan købe i mange supermarkeder.

Desuden er der tilsat tomater og mynte, og det smager altså himmelsk godt. Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på couscous med ras el hanout

Couscous med ras el hanout, tomater og mynte

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Få min opskrift på couscous med ras el hanout, tomater og mynte. Den lækre couscous salat er krydret og himmelsk god som tilbehør.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Mellemøsten
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g couscous
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk Ras el hanout
  • 4 dl vand (kogende)
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
Desuden
  • 1 løg (finthakket)
  • 3 fed hvidløg (finthakket)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk Ras el hanout
  • 250 g tomater (små)
  • 1 håndfuld mynte

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Vej 250 g couscous af i en skål, og tilsæt også 2 spsk olivenolie, 1 tsk Ras el hanout, 4 dl vand (kogende), 2 spsk citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  2. Rør det godt rundt og læg en tallerken eller låg over, og lad couscousen trække i 15 minutter. Her passer den sig selv.
  3. Imens hakker du 1 løg og 3 fed hvidløg fint. Steg dem ved middel varme i 2 spsk olivenolie på en pande, men uden det tager farve.
  4. Vend1 tsk Ras el hanout og 250 g tomater (små), og steg det videre indtil tomaterne begynder at falde lidt sammen. Det tager 8-10 minutter.
  5. Rør din couscous godt igennem, så den bliver løsnet godt.
  6. Vend indholdet fra panden i sammen med 1 håndfuld mynte, der er snittet groft.
  7. Smag til med salt, peber og friskpresset citronsaft.

Næringsindhold

Kalorier389kcalKulhydrater55gProtein9gFedt15gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt10gNatrium17mgKalium327mgKostfibre5gSukker3gVitamin A581IUVitamin C15mgCalcium54mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den færdige couscous med ras el hanout serveres straks som lækkert tilbehør til stegt kylling, krydrede kødboller, frikadeller og mange andre retter. Velbekomme.

Se også mine populære opskrifter på:

Couscous salat med masser af grøntsager

Nem opskrift på dressing til couscous salat

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    juni 20, 2024 at 3:47 pm

    Tak fordi bruger denne opskrift, og du er også meget velkommen med din vurdering af den.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af sesamkartofler.
    Sesamkartofler (lækre kartofler med sesamfrø stegt i ovn)
  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required