Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets

Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets

billederesultat for cornflakes kylling
4.8 fra 18 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
98
SHARES
FacebookMessenger98PinterestEmailSMS
Opdateret: 28. februar 2025 - Udgivet: 28. august 2023

Cornflakes kylling er lækre stykker kylling paneret i knust cornflakes. Sprøde nuggets i ovn, som er populære hos både børn og voksne.

Oversigt over indhold
  • Cornflakes kylling er lækre stykker kylling paneret i knust cornflakes. Sprøde nuggets i ovn, som er populære hos både børn og voksne.
  • Opskrift på cornflakes kylling
  • Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Cornflakes kylling er altid et sikkert hit til aftensmad, og det er et måltid som både børn og voksne elsker.

Opskriften er simpel: Stykker af kylling, der marineres i kærnemælk, og derefter paneres i knust cornflakes, inden de bages i ovnen og ender som de sprødeste kyllingenuggets.

Se også: Glaseret kylling med kyllingefilet på pande

Her har jeg beregnet et stykke kyllingebryst pr. person, for det plejer at passe fint. Forslag til tilbehør længere nede.

Opskriften er beregnet til fire personer som hovedret.

Opskrift på cornflakes kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Cornflakes kylling - sprøde og panerede kyllingenuggets

4.78 fra 18 stemmer
Forb. tid 1 time t
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 272
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst
  • 4 dl kærnemælk
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 1 dl hvedemel
  • 2 tsk paprika
  • 2 æg
  • 100 g cornflakes
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingebrystfileterne soigneres for fedt og snavs. Del derefter hvert stykke kyllingerbryst i 3-4 stykker.
  2. Kommes i en skål, og kærnemælk hældes over så det netop dækker kødet. Vend hvidløgspulver i. Lad det stå en time.
  3. Hæld hvedemel i en dyb tallerken, og vend det med et par teskefulde paprika.
  4. I en anden skål piskes to æg sammen.
  5. I en tredje skål knuses cornflakes i. Brug bare hænderne til det, men sørg for at der ikke er for store stykker cornflakes.
  6. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  7. Hæld det meste af kærnemælken fra kyllingestykkerne.
  8. Tag et stykke kylling op, ryst evt. kærnemælk af og dyp i hvedemel.
  9. Dernæst dyppes kyllingstykket i æg og til sidst i knust cornflakes.
  10. Læg på bageplade med bagepapir, og fortsæt på samme måde med de øvrige stykker kylling.
  11. Bag din cornflakes kylling i ovnen i cirka 25-30 minutter - bagetiden afhænger blandt andet hvor store kyllingestykkerne er.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 272kcalKulhydrater: 18gProtein: 36gFedt: 5gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.02gKolesterol: 138mgNatrium: 876mgKalium: 639mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 425IUVitamin C: 8mgCalcium: 32mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Tilbehør til de sprøde nuggets med cornflakes kylling kan eks. være de sprøde græskarfritter.

Prøv også at servere en god spidskålssalat eller bulgursalat til.

Se også: Kylling tikka masala - opskrift på lækker indisk ret

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kimberly skriver

    september 03, 2023 at 3:44 pm

    Skal man efterlade kylling stykkerne i kærnemælk eller tager men den ud, mens man putter hvidløgspulver og lad den stå i 1 time?

    Svar
  2. Amalie skriver

    august 28, 2023 at 9:03 am

    Kan man bruge andet end kærnemælk? Vores lokale købmand har ikke mere. 😬😬

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 28, 2023 at 9:22 am

      Hej Amalie
      Hmmm, det bedste er kærnemælk, og ellers du springe dette step over, og i stedet gå direkte til paneringen. Det bliver stadig godt 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Tina Christensen skriver

    oktober 27, 2020 at 9:22 pm

    Hej
    Hvor mange grader til nuggets når man ikke har varmluft ovn????

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 28, 2020 at 9:42 am

      Hej Tina
      Så giver du den blot 220 grader - så passer det perfekt 🙂
      God fornøjelse.
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required