• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Cheeseburger

Cheeseburger

billede med hjemmelavet cheeseburger
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
18
SHARES
FacebookMessenger18PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  31. juli 2024 - Udgivet:  21. januar 2024

Lav en lækker cheeseburger a la McDonalds. Her er den nemme opskrift på den populære og klassiske osteburger, der smager aldeles godt.

Cheeseburger er en klassiker fra McDonalds, og med denne opskrift kan du meget nemt lave den populære osteburger derhjemme.

Cheeseburgeren laves med det velkendte fyld, og du kan jo bage dine egne burgerboller - eller blot købe nogle i dit lokale supermarked.

Du kan også se min video, hvor jeg viser dig, hvordan du nemt laver den lækre burger som på McDonalds.

Se også de populære opskrifter på:

  • Hamburger
  • Hjemmelavet Big Mac burger
  • Hjemmelavet burgerdressing
  • Klassiske burger

Opskrift på cheeseburger

Opskriften giver seks burgere med ost.

billede med hjemmelavet cheeseburger
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Cheeseburger

4.75 fra 4 stemmer
Lav en lækker cheeseburger a la McDonalds. Her er den nemme opskrift på den populære og klassiske osteburger, der smager aldeles godt.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 6 stk.
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 469
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g hakket oksekød
  • flagesalt
  • 6 burgerboller
  • sennep - Heinz Yellow Mustard
  • tomatketchup - Heinz
  • 1 løg - hakkes fint
  • syltede agurker
  • 6 skiver ost

Fremgangsmåde
 

  1. Det hakkede oksekød deles i seks lige store dele, som formes til burgerbøffer med en diameter på ca. 10 centimeter. Hakkes med en kniv.
  2. Steg dine burgerbøffer i lidt olie på en varm pande, og de skal ca. have to minutter på hver side. Krydres med flagesalt. Læg til side.
  3. Vask panden af og rist nu burgerboller på skæresiden på panden. Du bestemmer selv hvor lidt eller meget du ønsker brødet ristet.
  4. Nu skal du samle din cheeseburger, som minder om den kendte osteburger fra McDonalds. Læg først burgerbøf på en underbolle, og derpå en skive ost.
  5. Overbollen smøres med en teskefuld ketchup og en teskefuld sennep. Brug gerne en Heinz Yellow Mustard til din cheeseburger, da denne sennep er mere sød og mild i smagen.
  6. Drys også en teskefuld hakket løg over, og slut af med 3-4 skiver syltede agurker.
  7. Saml cheeseburgeren, og så er den klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 469kcalKulhydrater: 27gProtein: 26gFedt: 28gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 10gTransfedt: 1gKolesterol: 87mgNatrium: 1178mgKalium: 388mgKostfibre: 2gSukker: 7gVitamin A: 380IUVitamin C: 3mgCalcium: 297mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Den færdige cheeseburger serveres straks, og en omgang pommes frites passer jo altid godt til.

Ønsker du osten lidt mere smeltet, kan du give burgeren 15 sekunder i din mikroovn.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Hans Peter Olsen

    februar 13, 2024 at 4:18 am

    Hej Holger. I ingredienslisten er anført: 6 skiver ost. I fremgangsmåden nævnes osten ikke med et eneste ord???

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 13, 2024 at 6:18 am

      Hej Hans Peter
      Tak for det - og godt du er vågen. Den havde jeg simpelthen glemt at skrive ind, men det er gjort nu. Og en cheeseburger uden ost bliver lidt underligt 🙂
      Tak. Alt det bedste
      Holger

      Svar
      • Ole

        september 24, 2024 at 4:51 pm

        Hehe, den lokale Grillbar, for 30 år siden, var ejeren, som også var den eneste ansatte, Asiat, og vi lavede altid lidt fis med ham, så det var ganske sjovt at bestille en Cheese Burger, uden Ost 😀 Det var så kun sjovt de første par gange, da han blev vildt forvirret, men til sidst lærte han sproget godt nok til, at han kunne regne den ud, og så lod han bare som ingenting, og smadrede bare en almindelig Burger op på disken 😀

  2. Jørgen Tosoc Gilhauge

    maj 17, 2022 at 1:11 pm

    Jeg steger oksekødet på "full power", uden fedtstof. Giver røg i køkkenet, men en dejlig grillet smag. Skru evt. ned for varmen, tilsæt lidt olie 1-2 minutter før servering.. Kræver lidt øvelse, så bøfferne ikke bliver tørre..

    Svar
  3. Jens Johansen

    maj 15, 2022 at 7:09 am

    Du skriver, at overbollen skal smøres med ketchup og så med ketchup. Jeg har en mistanke om, at det nok ikke er ketchup begge gange.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 15, 2022 at 7:24 am

      Hej Jens
      Du har ret - jeg retter til. Det er selvfølgelig sennep 🙂
      Mange tak fordi du er vågen.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required