Min opskrift på butterdejsbasser i airfryer med creme. Lækre spandauere lavet af butterdej og med en god klat creme i midten. Nemme at bage.
Du skal prøve de lækre butterdejsbasser i airfryer, der nemt laves med en færdig butterdej og kagecreme.
Kagerne er hurtige at samle, og derefter er det blot at bage dem i din airfryer. Husk at bagetiden kan variere fra model til model, men jeg tror de 12 minutter passer meget godt.
Kagerne kendes også som spandauere og wienerbasser, men her altså lavet med butterdej.
Før du går i gang
- Jeg bruger butterdejsplader, som man kan købe på køl. Her skæres to firkanter ud. Du kan også bruge frosne butterdejsplader, der rulles en smule ud.
- Kagecreme kan du lave som anvist i linket - eller købe et pulver, der blot piskes op med vand eller mælk.
- Jeg har her lavet to kager, men måske kan du have fire i din airfryer.
Opskrift på butterdejsbasser i airfryer
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 2 plader butterdej - på 13 x 13 cm.
- 1 æg - piskes sammen
- 2 spiseskefulde kagecreme
- hasselnøddeflager
Sådan gør du
- Til butterdejsbasser i airfryer skæres to kvadrater af butterdej på 13 gange 13 centimeter ud.
- Pensl hvert stykke dej med sammenpisket æg. Hele fladen skal pensles.
- Fold hjørnerne næsten ind på midten.
- Læg en spiseskefuld kagecreme på midten og bred cremen en smule ud.
- Pensl kanterne med æg og drys hasselnøddeflager over.
- Læg kagerne på bagepapir i airfryeren og bag dem i 12 minutter ved 180 grader.
Næringsindhold
Tips
Lad de færdigebagte butterdejsbasser køle af når de kommer ud af airfryeren.
Derefter kan de eventuelt pyntes med lidt glasur lavet af flormelis og vand. De er bedst som nybagte.
Del dine ideer og tanker med os andre her: