• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Bulgursalat med asparges, agurk og tomater

Bulgursalat med asparges, agurk og tomater

bulgursalat med asparges
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
34
SHARES
FacebookMessenger34PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 24. juni 2023 - Udgivet: 15. juni 2021

Her får du en skøn opskrift på bulgursalat med asparges, tomat og agurk. En lækker og sund salat, der er god som tilbehør til mange retter.

Bulgursalat med asparges er en skøn og sommeragtig salat med lækre grøntsager.

Udover de grønne asparges har jeg blandet lidt dansk agurk og tomat i bulguren, og der kommer også lidt persille og purløg i.

Det er en mættende salat med bulgur og grøntsager, og den passer fint som tilbehør til fire personer.

Opskrift på bulgursalat med asparges

bulgursalat med asparges
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Bulgursalat med asparges

5 fra 3 stemmer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 150
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 dl bulgur
  • 3 dl vand
  • salt
  • 1 bundt grønne asparges - dampet, skåret i mindre skiver
  • 1 agurk - i mindre stykker
  • 150 g tomater - blommetomater, i kvarte
  • 4 spsk olivenolie
  • 3 spsk citronsaft
  • 1 håndfuld bredbladet persille - grofthakket
  • 1 håndfuld purløg - snittet fint
  • 1 håndfuld græskarkerner - ristet let på pande

Fremgangsmåde
 

  1. Kom bulgur og vand i en lille gryde, tilsæt en smule salt og kog bulguren som anvist på pakken. Der kan nemlig være forskel på kogetiden.
  2. Den kogte bulgur vendes med to spiseskefulde olivenolie og en spiseskefuld friskpresset citronsaft. Køles lidt af.
  3. Bræk roden af de grønne asparges, og damp dem 30 sekunder i saltet vand. Kom koldt vand i gryden, og lad stå 30 sekunder. Del de dampede asparges i mundrette stykker.
  4. Agurk halveres og kernerne skrabes ud. Skæres derefter i skiver, mens tomaterne deles i kvarte.
  5. Så skal du samle din bulgursalat med asparges. Kom bulgur i en skål sammen med asparges, agurk og tomater.
  6. Tilsæt også to spiseskefulde olivenolie, to spiseskefulde friskpresset citronsaft, bredbladet persille og purløg.
  7. Vend det hele forsigtigt sammen, og anret bulgursalaten pænt i et passende fad.
  8. Rist græskarkerne på en varm pande, og når kerner begynder at springe og hoppe rundt, ja så er de færdige. Drysses over salaten.

Næringsindhold

Kalorier: 150kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Bulgursalat med asparges serveres straks, men kan også sagtens laves nogle timer i forvejen.

Bulgursalaten kan du servere som tilbehør til grillet svinemørbrad, koteletter eller en god frikadelle.

Du kan i øvrigt også blande stegt kylling i tern i salaten, og så har du en let og velsmagende hovedret, som du blot serverer med lidt brød til.

Se flere opskrifter her:

  • Bulgursalat - bedste salat med bulgur opskrift
  • Nem salat med bulgur, peberfrugt og rødløg
  • Bulgur med æble og rucola - sund og nem salat
  • Bulgursalat med spidskål og peberfrugt
  • Grillet svinemørbrad med bacon og bulgursalat
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Forsiden lige nu

kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften
Flytte hjemmefra opskrifter
Flytte hjemmefra opskrifter - nemme og billige retter til unge→ Se opskriften
spansk kylling
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo→ Se opskriften
billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
Råstegte gulerødder med spidskål→ Se opskriften
sprøde blomkålsnuggets med cornflakes
Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes - nem opskrift→ Se opskriften
pasta med adamamebønner
Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required