Indhold
Brunchpandekager med bagepulver
Ingredienser
- 175 g hvedemel
- 4 dl mælk
- 3 æg
- 2 tsk sukker
- 0,5 tsk kardemomme (eller lidt mere)
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 spsk citronsaft
- salt
Fremgangsmåde
- Til brunchpandekager starter man med, at komme 175 g hvedemel i en skål, og derefter piskes 4 dl mælk gradvist sammen med melet. På den måde undgår du klumper i den pandekagedej.
- Pisk derefter 3 æg ind i dejen - et ad gangen.
- Derefter piskes 2 tsk sukker, 0,5 tsk kardemomme, 2 tsk vaniljesukker, 1 tsk bagepulver og 1 spsk citronsaft i, og du kommer også et lille nip salt i.
- Stil nu pandekagen på køl i mindst en halv time.
- Varm en pande op, og kom en lille klat smør på.
- Bag nu pandekagerne cirka et minut på hver side, så de bliver let gyldne og sprøde.
- Du afgør selvfølgelig selv hvor store pandekagerne skal være, men opskriften her giver cirka 10 brunchpandekager, der fylder hele panden.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på brunchpandekager
Brunchpandekager er nemme at lave, og her er dejen tilsat lidt bagepulver, der gør dem lidt ekstra fyldige.
Brunchpandekagerne er et sikkert hit til såvel morgenmad som en god brunch, og de kan jo nydes med friske bær, lidt syltetøj eller andet godt.
Du får 10 stk. ud af denne opskrift, hvilket selvfølgelig afhænger af hvor store du bager dem. Men lav dem så tynde som muligt, så er de nemlig bedst.
Se også de lækre opskrifter på:
- Pandekager - opskrift på gammeldags pandekagedej
- Amerikanske pandekager med sirup og blåbær
- Bananpandekager med havregryn og banan
- Pandekager med øl - nemme og lækre ølpandekager
Tips
Husk aldrig at bage for tykke brunchpandekager - de skal være så tynde som muligt.
Du kan holde brunchpandekagerne varme ved, at lægge dem i et ildfast, og stille dem i ovnen ved 50-60 grader.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments