Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brunch, morgenmad og frokost › Brunchpandekager

Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)

billede med brunchpandekager
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMS
Indhold
  • Brunchpandekager med bagepulver - nem opskrift til brunch
  • Opskrift på brunchpandekager
  • Tips
  • Kommentarer

Brunchpandekager med bagepulver - nem opskrift til brunch

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
På køl: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Nem opskrift på brunchpandekager, der passer perfekt til såvel morgenmad som en god brunch. Brunchpandekagerne bages med bagepulver.
Antal: 10 stk.
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 175 g hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 3 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk kardemomme eller lidt mere
  • 1 spsk citronsaft
  • Lidt salt

Fremgangsmåde

  1. Til brunchpandekager starter man med, at komme hvedemel i en skål, og derefter piskes mælken gradvist sammen med melet. På den måde undgår du klumper i den pandekagedej.
  2. Pisk derefter tre æg ind i dejen - et ad gangen.
  3. Derefter piskes sukker, kardemomme, vaniljesukker, bagepulver og citronsaft i, og du kommer også et lille nip salt i.
  4. Stil nu pandekagen på køl i mindst en halv time.
  5. Varm en pande op, og kom en lille klat smør på.
  6. Bag nu pandekagerne cirka et minut på hver side, så de bliver let gyldne og sprøde.
  7. Du afgør selvfølgelig selv hvor store pandekagerne skal være, men opskriften her giver cirka 10 brunchpandekager, der fylder hele panden.

Næringsindhold

Kalorier113kcalKulhydrater17gProtein5gFedt3gMættet fedt1gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.01gKolesterol54mgNatrium148mgKalium100mgKostfibre1gSukker4gVitamin A136IUVitamin C1mgCalcium60mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på brunchpandekager

Brunchpandekager er nemme at lave, og her er dejen tilsat lidt bagepulver, der gør dem lidt ekstra fyldige.

Brunchpandekagerne er et sikkert hit til såvel morgenmad som en god brunch, og de kan jo nydes med friske bær, lidt syltetøj eller andet godt.

Du får 10 stk. ud af denne opskrift, hvilket selvfølgelig afhænger af hvor store du bager dem. Men lav dem så tynde som muligt, så er de nemlig bedst.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Pandekager - opskrift på gammeldags pandekagedej
  • Amerikanske pandekager med sirup og blåbær
  • Bananpandekager med havregryn og banan
  • Pandekager med øl - nemme og lækre ølpandekager

Tips

Husk aldrig at bage for tykke brunchpandekager - de skal være så tynde som muligt.

Du kan holde brunchpandekagerne varme ved, at lægge dem i et ildfast, og stille dem i ovnen ved 50-60 grader.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med hjemmelavet hønsesalat
    Hjemmelavet hønsesalat med kylling og asparges

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required