• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Brunchpandekager med bagepulver - nem opskrift til brunch

Brunchpandekager med bagepulver - nem opskrift til brunch

billede med brunchpandekager
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  11. februar 2024

Indhold

  1. Nem opskrift på brunchpandekager, der passer perfekt til såvel morgenmad som en god brunch. Brunchpandekagerne bages med bagepulver.
  2. Opskrift på brunchpandekager
  3. Brunchpandekager med bagepulver - nem opskrift til brunch
  4. Tips

Nem opskrift på brunchpandekager, der passer perfekt til såvel morgenmad som en god brunch. Brunchpandekagerne bages med bagepulver.

Brunchpandekager er nemme at lave, og her er dejen tilsat lidt bagepulver, der gør dem lidt ekstra fyldige.

Brunchpandekagerne er et sikkert hit til såvel morgenmad som en god brunch, og de kan jo nydes med friske bær, lidt syltetøj eller andet godt.

Du får 10 stk. ud af denne opskrift, hvilket selvfølgelig afhænger af hvor store du bager dem. Men lav dem så tynde som muligt, så er de nemlig bedst.

Se også de lækre opskrifter på:

Pandekager - opskrift på gammeldags pandekagedej

Amerikanske pandekager med sirup og blåbær

Bananpandekager med havregryn og banan

Pandekager med øl - nemme og lækre ølpandekager

Opskrift på brunchpandekager

billede med brunchpandekager
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Brunchpandekager med bagepulver - nem opskrift til brunch

5 fra 2 stemmer
Nem opskrift på brunchpandekager, der passer perfekt til såvel morgenmad som en god brunch. Brunchpandekagerne bages med bagepulver.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
På køl 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 10 stk.
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 113
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 175 g hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 3 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk kardemomme - eller lidt mere
  • 1 spsk citronsaft
  • Lidt salt

Fremgangsmåde
 

  1. Til brunchpandekager starter man med, at komme hvedemel i en skål, og derefter piskes mælken gradvist sammen med melet. På den måde undgår du klumper i den pandekagedej.
  2. Pisk derefter tre æg ind i dejen - et ad gangen.
  3. Derefter piskes sukker, kardemomme, vaniljesukker, bagepulver og citronsaft i, og du kommer også et lille nip salt i.
  4. Stil nu pandekagen på køl i mindst en halv time.
  5. Varm en pande op, og kom en lille klat smør på.
  6. Bag nu pandekagerne cirka et minut på hver side, så de bliver let gyldne og sprøde.
  7. Du afgør selvfølgelig selv hvor store pandekagerne skal være, men opskriften her giver cirka 10 brunchpandekager, der fylder hele panden.

Næringsindhold

Kalorier: 113kcalKulhydrater: 17gProtein: 5gFedt: 3gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.01gKolesterol: 54mgNatrium: 148mgKalium: 100mgKostfibre: 1gSukker: 4gVitamin A: 136IUVitamin C: 1mgCalcium: 60mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Husk aldrig at bage for tykke brunchpandekager - de skal være så tynde som muligt.

Du kan holde brunchpandekagerne varme ved, at lægge dem i et ildfast, og stille dem i ovnen ved 50-60 grader.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required