• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kager › Brombærroulade - hurtig roulade med brombær

Brombærroulade - hurtig roulade med brombær

brombærroulade
En lækker og hurtig brombærroulade, der faktisk laves på få minutter. Rouladen rulles sammen med en god brombærmarmelade. Foto: Madensverden.dk.

Opdateret:  3. november 2019 - Udgivet:  2. december 2017

Del gerne:
144
SHARES
FacebookMessenger144PinterestEmailRedditSMS

Du kan lave denne brombærroulade på ganske få minutter, hvor dejen bages fem minutter, hvorefter rouladen rulles sammen med en brombærmarmelade.

Jeg elsker brombærroulade, fordi brombærmarmelade passer så godt til de bagte kagebunde.

Samtidig er kagerne utrolig hurtige at bage og lægge sammen.

Hvis ikke du er glad for brombærmarmelade, kan du sagtens anvende andre marmelader, og fremgangsmåden er den samme.

Opskriften giver to stk. roulade med brombær.

Ingredienser til brombærroulade

6 æg
250 gram sukker
2 teskefulde vaniljesukker
2 teskefulde bagepulver
250 gram hvedemel

400 gram brombærmarmelade

Fremgangsmåde

  1. Æggene kommes i en skål og sukker tilsættes. Pisk det luftigt og det tager nogle minutter. Jeg plejer at bruge røremaskinen til det med piskeriset påmonteret.
  2. Hvedemelet blandes med vaniljesukker og bagepulver, og det piskes også ind i dejen.
  3. To bageplader beklædes med bagepapir, og dejen fordeles ligeligt på de to bageplader.
  4. Smør dejen ud i et jævnt lag så det fylder næsten hele pladen.
  5. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka fem minutter. Bundene skal blot blive gyldne, og de må endelig ikke bages for længe, da de så er meget svære at rulle sammen.
  6. De færdigbagte bunde hives ud af ovnen. Et stykke bagepapir drysses med sukker og en bund lægges ned på papiret, hvorefter der trykkes ganske let. Fjern forsigtigt papiret fra bunden.
  7. Smør nu brombærmarmelade på og rul forsigtigt brombærrouladen sammen.
  8. Fortsæt på samme måde med en anden roulade, og pak dem ind i sølvpapir.

Den færdigbagte brombærroulade har godt af at hvile en times tid inden den nydes med flødeskum eller en creme fraiche.

Se også mine opskrifter på:

Brombær crumble

Hindbærroulade

Brombær galette

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kirsten Bruhn

    august 15, 2022 at 8:18 am

    Hej, har lige lavet 2 fine roulader m brombær, var ude og plukke her til morgen og nu ligger der 2 fine roulader i folie - jeg skal kun bruge 1 idag. Hvor længe kan den anden holde sig og skal det være i folien og køleskab eller en plastikpose i stuetemperatur.
    Glæder mig til at servere den idag 🙏🇩🇰
    Hilsen Kirsten

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her