Her får du den bedste opskrift på bountykage. En lækker og nem kage, der smager af Bounty kokosbrødet, og med en lækker Marabou topping.
Bountykage er lige en kage for dig, der ikke kan få nok af kokos og Bounty.
Her får du nemlig en super lækker kokoskage, der sender tankerne hen mod de populære Bounty kokosbrød. Og som smager himmelsk godt.
Der er nemlig både kokos i selve kagen, men også i den vidunderlige topping, der laves med Marabou mælkechokolade. Eller en lignende mælkechokolade.
Så kom bare i gang - her venter dig en god mundfuld bountykage.
Se også disse opskrifter:
Opskrift på Bountykage
Bountykage
Ingredienser
- 150 g sukker
- 3 æg
- 150 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver - uden for meget top
- 125 g kokosmel
- 125 g smør - smeltet
Chokolade topping
- 45 g smør
- 100 g mælkechokolade - gerne en Marabou eller lignende
- 25 g kokosmel
- 5 spsk fløde
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 175 grader almindelige over- og undervarme.
- Beklæd en brødform med bagepapir. Her har jeg anvendt en lille franskbrødsform.
- Kom sukker i en skål, og tilsæt et æg. Rør sukkeret helt ud i ægget, og rør derefter gradvist de to øvrige æg i. Brug bare en grydeske, og rør indtil sukkeret er opløst i æggene, og æggemassen begynder at blive mere lys i farven.
- I en anden skål blandes hvedemel med bagepulver.
- Kom derefter melet i æggemassen sammen med kokosmel og smeltet smør.
- Vend nu dejen til din bountykage forsigtigt sammen, og jeg plejer at bruge en dejskraber til det. Sørg for at der ikke er klumper af mel tilbage i dejen.
- Fordel nu dejen i formen, og glat den ud.
- Stil formen med dejen i ovnen, og her skal din bountykage nu have 35-40 minutter ved 175 grader over- og undervarme. Bagetiden afhænger af hvor hårdt din ovn varmer. Men prik i kagen med en kødnål eller lignende efter 35 minutter, og hvis der ikke hænger dej fast, ja så er bountykagen færdigbagt. Og ellers får den lidt mere tid i ovnen.
- Tag kagen ud og lad den køle lidt af.
- Imens laver du den lækre chokolade topping. Her smeltet smør og chokolade i en lille gryde ved lav varme. Tilsæt derefter kokosmel og fløde, og rør massen blank. Den kan godt se ud til at skille, men fortsæt indtil den er fin og blank.
- Overtræk nu bountykagen med chokolade topping.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den lækre bountykage kan serveres med det samme, men du kan også lade den stå og samle sig, inden du skærer den ud i passende skiver.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Jolanda
Jeg ville nu foretrække chocoladelaget uden kokos i. Som en rigtig bounty.