Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Børnekræs - lækre kyllingespyd med bacon til børn

Børnekræs - lækre kyllingespyd med bacon til børn

børnekræs kyllingespyd
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
172
SHARES
FacebookMessenger172PinterestEmailSMS

Børnekræs er super lækre kyllingespyd med bacon, og dem er børn vilde med. Derfor navnet. Og kyllingspydene med baconkylling er meget nemme at lave.

Børnekræs er præcist hvad navnet siger: Kræs for ungerne.

Skønne spyd med kyllingestykker og bacon - og det kan ingen altså stå for.

Samtidig er grillspydene så nemme at lave, at ungerne faktisk kan gøre det selv.

Opskriften er beregnet til fire personer, med tre spyd til hver.

Serveres med tilbehør.

Opskrift på børnekræs

Børnekræs - lækre kyllingespyd med bacon til børn

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Børnekræs er super lækre kyllingespyd med bacon, og dem er børn vilde med. Derfor navnet. Og kyllingspydene med baconkylling er meget nemme at lave.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst
  • 0,5 dl olivenolie
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber
  • 12 skiver bacon

Få Madens Verdens nyhedsbrev

Tilmeld dig her

Fremgangsmåde

  1. Hvert stykke kyllingebryst skæres tre nogenlunde lige store strimler på langs. Dermed får du 12 stykker kylling ud af de fire kyllingebryst fileter.
  2. Rør olie sammen med paprika og hvidløgspulver.
  3. Find 12 grillspyd frem. Anvender du bambusspyd er det en god idé, at lægge spydene i blød i koldt vand i en time. Så brænder de ikke så let af.
  4. Pensl nu et stykke kylling med paprikamarinaden, krydr med lidt salt og peber, omvikl med et stykke bacon - og stik på et spyd.
  5. Fortsæt på samme måde med de øvrige.
  6. Børnekræs kan enten grilles ved direkte varme - eller steges i ovnen. På grillen vendes spydene jævnligt indtil baconen er mør og kødet gennemstegt. Grilltiden er ca. otte minutter i alt ved en god varme. I ovnen skal kyllingespyd med bacon have cirka 15 minutter ved 200 grader varmluft. Vendes halvvejs.

Næringsindhold

Kalorier321kcalKulhydrater1gProtein36gFedt19gMættet fedt3gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt11gTransfedt0.01gKolesterol80mgNatrium1602mgKalium474mgKostfibre0.1gSukker0.1gVitamin A76IUVitamin C3mgCalcium7mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De uimodståelige børnekræs spyd er et stensikkert hit hos ungerne - men bestemt også hos voksne.

Her kan du se forskellige forslag til tilbehør til grillspyd.

Se også mine populære opskrifter på:

Cobb salat med kylling og bacon

Kylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med ris

Kylling stroganoff med bacon og paprika

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Bliv medlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Er du glad for opskrifterne på Madens Verden? Bliv medlem nu og støt op om den fortsatte udvikling. Så kan du logge ind på Madens Verden, slippe for annoncer, og få en række andre fordele. Vi takker for støtten.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode!

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required