• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Vegetar › Blomkålspandekager

Blomkålspandekager

billederesultat for blomkålspandekager
Lækre blomkålspandekager, der er sund og velsmagende mad uden kød. Foto: Newyorker By Heart, Madesverden.dk.

Opdateret:  30. september 2024 - Udgivet:  7. august 2020

Del gerne:
145
SHARES
FacebookMessenger145PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er en god opskrift på blomkålspandekager, der er nemme at lave. De lækre pandekager med blomkål er gode som vegetarret på kødfrie dage.
  2. Opskrift på sunde blomkålspandekager
  3. Blomkålspandekager - nem opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Servering
Gå til opskrift

Her er en god opskrift på blomkålspandekager, der er nemme at lave. De lækre pandekager med blomkål er gode som vegetarret på kødfrie dage.

Lækre blomkålspandekager, der er mættende og gode som vegetarret. Og så er de skønne pandekager med blomkål meget nemme at lave.

Brug eventuelt en rest blomkål, hvis du har noget til overs fra dagen i forvejen, og tilpas mængden af æg og mel, til den mængde blomkål du har.

Prøv også at tilsætte andre grøntsager og eventuelt krydderurter. Eller følg opskriften her og nyd de velsmagende pandekager.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Mormors pandekager
  • Amerikanske pandekager
  • Bananpandekager
  • Madpandekager

Opskrift på sunde blomkålspandekager

billederesultat for blomkålspandekager

Blomkålspandekager - nem opskrift

Her er en god opskrift på blomkålspandekager, der er nemme at lave. De lækre pandekager med blomkål er gode som vegetarret på kødfrie dage.
Bedømmelse
4.9 fra 12 stemmer
RetVegetar
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Madens Verden

Ingredienser

  • 1 blomkål - delt i små buketter
  • 1 stort rødløg - skåret i tern
  • 2 fed hvidløg - knust og finthakket
  • 2 forårsløg - fintsnittet + lidt ekstra af den grønne del til pynt
  • salt og friskkværnet peber
  • 5 æg
  • 5 spsk hvedemel
  • olivenolie
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Kom de små blomkålsbuketter i en gryde med letsaltet vand og bring dem i kog.
  • Lad dem koge i 1 minut, hæld vandet fra og lad dem dryppe af.
  • Varm lidt olie op på en pande og sauter rødløg til det bliver blødt, men det skal ikke tage farver, rør i det af og til.
  • Tilsæt forårsløg og lad det sautere med i 1-1½ minut, det skal heller ikke tage farve.
  • Tilsæt til sidst hvidløg og lad det stege med, til det begynder at afgive duft, rør i det. Efter ca. ½ minuts tid, tages panden af varmen og det afkøles lidt.
  • Kom æggene i en skål og tilsæt salt, friskkværnet peber og mel, pisk kraftigt.
  • Tilsæt blomkål og løg-blandingen og vend det hele godt sammen.
  • Varm lidt olie op på en pande og kom blomkålsblandingen på i klatter, jeg kunne have 4 på min pande.
  • Sørg for at få lidt af den flydende æggemasse med til hver pandekage, det binder blomkålsbuketterne sammen og det er lettere at vende.
  • Steg dem 1-2 minutter, til de er gyldne og vend dem rundt. Steg ligeledes på den anden side og læg dem på et fad. Forsæt til al dejen er brugt.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
265
% Daglig værdi*
Fedt
 
13
g
20
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.02
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
205
mg
68
%
Natrium
 
715
mg
31
%
Kalium
 
938
mg
27
%
Kulhydrater
 
30
g
10
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
23
g
26
%
Protein
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
372
IU
7
%
Vitamin C
 
73
mg
88
%
Calcium
 
129
mg
13
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

De færdige blomkålspandekager drysses med lidt fintskåret forårsløg og serveres straks.

Serveres gerne med avocadosalat til.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Birthe

    marts 13, 2021 at 12:46 pm

    De smager himmelsk😀😀

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required