Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Bagt torsk

Bagt torsk på en nem og simpel måde

billede med bagt torsk i ovn
4.7 fra 41 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
334
SHARES
FacebookMessenger334PinterestEmailSMS
Indhold
  • Bagt torsk
  • Opskrift på bagt torsk
  • Servering
  • Kommentarer

Bagt torsk

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 41 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her er en god grundopskrift på bagt torsk. Skind- og benfri torskefileter, der bages 20 minutter i ovnen, og blot krydres med salt.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g torsk
  • flagesalt
  • olivenolie til smøring af bradepande

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 100 grader varmluft.
  2. Find et ildfast fad frem, og smør det med lidt olie.
  3. Tjek at din torskefilet er fri for ben og skind, og og del torsken i passende stykker. De må gerne veje ca. 150 gram pr. styk.
  4. Læg torskestykkerne i fadet og drys med flagesalt. Eller almindelig salt.
  5. Du kan med fordel lade fisken stå og trække salt i ca. 5-10 minutter. Men mindre kan gøre det.
  6. Stil fadet ind i ovnen, og tilberedningstiden på bagt torsk er 20 minutter ved 100 grader varmluft. Den nøjagtige tid afhænger af hvor tyk torsken er, og hvor meget din ovn varmer. Ovnbagt torsk er færdigstegt når fiskens lameller begynder at gå fra hinanden og fisken er mælkehvid.

Næringsindhold

Kalorier123kcalProtein27gFedt1gMættet fedt0.2gFlerumættet fedt0.3gEnkelumættet fedt0.1gKolesterol65mgNatrium662mgKalium620mgVitamin A60IUVitamin C2mgCalcium24mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på bagt torsk

Det behøver ikke at være så fancy, at tilberede bagt torsk.

Faktisk er det en utrolig nem aftensmad, og det eneste du skal bruge, er torskefileter uden ben og skind, og så en smule salt til fisken.

Her er min sikre grundopskrift på ovnbagt torsk på den helt simple måde, og torskefileter kan jo købes hos din fiskehandler eller i de fleste supermarkeder.

Opskriften er beregnet til fire personer med ca. 150 gram torsk til hver. Mængden kan du jo justere efter hvor glade I er for torsken.

Se også disse opskrifter med torsk:

  • Paneret torsk
  • Torsk med kål
  • Dampet torsk i ovn

Servering

Bagt torsk serveres straks, og fisken kan evt. pyntes med lidt frisk dild.

En lækker sovs til ovnbagt torsk er denne citronsauce, som du skal prøve.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Helle Christensen skriver

    juli 26, 2024 at 7:43 am

    Lyder super nem

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required