• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Bagt broccoli på 20 minutter - sunde broccolifritter

Bagt broccoli på 20 minutter - sunde broccolifritter

bagt broccoli broccolifritter i ovn
4.8 fra 51 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
743
SHARES
FacebookMessenger743PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. juni 2024 - Udgivet: 9. januar 2024

Sådan laver du bagt broccoli i ovn. På 20 minutter kan du lave lækre broccolifritter af tynde skiver broccoli. Bruges som tilbehør til mange retter.

Opskriften på bagt broccoli er beregnet som tilbehør til fire personer.

Mængden af de sunde broccolifritter afhænger dog selvfølgelig af hvad du ellers serveres som tilbehør, så måske skal du bruge lidt mere eller mindre broccoli.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Broccolisalat med eller uden bacon
  • Broccolisuppe - opskrift med sprøde bacontern og timian
  • Broccolilasagne - nem og sund opskrift uden kød

Opskrift på bagt broccoli

bagt broccoli broccolifritter i ovn
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Bagt broccoli på 20 minutter - sunde broccolifritter

4.79 fra 51 stemmer
Sådan laver du bagt broccoli i ovn. På 20 minutter kan du lave lækre broccolifritter af tynde skiver broccoli. Bruges som tilbehør til mange retter.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 83
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 stor broccoli - i skiver
  • 1 spsk olivenolie
  • flagesalt - eller alm. salt
  • friskkværnet peber
  • paprika

Fremgangsmåde
 

  1. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  3. Skær det allernederste af stokken på broccolien fra, men lad resten sidde på.
  4. Skær derefter broccolien i skiver - og de må gerne være ca. halvanden centimeter tykke. Så synes jeg man får det bedste resultat. Nogle af skiverne bliver flotte og sammenhængende, mens andre vil smuldre. Men læg det hele på bagepladen uden det overlapper hinanden.
  5. Pensl broccolistykkerne med olivenolie.
  6. Krydr med flagesalt, friskkværnet peber og paprika. Gerne friskkværnet paprika, som du kan købe i en del supermarkeder.
  7. Dine broccolifritter skal nu have ca. 20 minutter i ovnen, og de må gerne lige få en smule farve.

Næringsindhold

Kalorier: 83kcalKulhydrater: 10gProtein: 4gFedt: 4gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gNatrium: 632mgKalium: 480mgKostfibre: 4gSukker: 3gVitamin A: 947IUVitamin C: 136mgCalcium: 72mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Bagt broccoli - eller broccolifritter - serveres straks.

Kan bruges som tilbehør til alt fra frikadeller til helstegt svinemørbrad og meget andet.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anny D Kjeldahl

    januar 13, 2024 at 12:18 pm

    Hej , hvor meget er en potte estragon ,til
    snyde Bearnaise ? Er det tørt eller frisk estragon ?
    Hilsen Anny Dorthea

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 13, 2024 at 6:01 pm

      Hej Anny
      Jeg bruger ca. hvad der svarer til 3 spsk. hakkede blade estragon, men brug som du synes.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Pia

    marts 13, 2021 at 7:08 am

    Super ide og meget sundt med mange byggesten 😊😊

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af squashfritter.
    Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash
  • Billede af små hasselback kartofler med rasp.
    Nem opskrift på hasselback kartofler med rasp
  • Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.
    Kartofler med dillercreme (dildcreme)
  • Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
    Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Forsiden lige nu

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
Kyllingelår i fad med tomater og kartofler→ Se opskriften
Ugens madplan uge 34
Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for kalkun nuggets.
Sprøde kalkun nuggets i panko rasp→ Se opskriften
billede med brombærmarmelade
Brombærmarmelade - nem marmelade med brombær→ Se opskriften
Billede med havregryn.
Havregryn - fakta, opskrifter og derfor er havren så sund→ Se opskriften
wienerkylling med stegte kartofler og ærter
Wienerkylling (opskrift med stegte kartofler og ærter)→ Se opskriften
billede med blåbærcrumble kage
Blåbærcrumble→ Se opskriften
gammeldags æblekage med makron eller rasp
Gammeldags æblekage med makron eller rasp - nem opskrift→ Se opskriften
uge34-bedsteVinkøbMV
Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!→ Se opskriften
billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required