Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Asiatisk mørbrad - med lynstegt blomkål og spinat

Asiatisk mørbrad - med lynstegt blomkål og spinat

asiatisk mørbrad med spinat
4.9 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
140
SHARES
FacebookMessenger140PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på asiatisk mørbrad. Det er svinemørbrad, der steges med soja, sød chilisauce og honning. Nem og hurtig ret til aftensmad.

Asiatisk mørbrad er en både lækker, hurtig og nem ret til aftensmad, men retten er bestemt også fin som gæstemad.

Her steges svinemørbrad på panden sammen med soja, sød chilisauce og honning, og kødet serveres med stegt blomkål og spinat.

Husk at snitte kålen meget fint, nærmest som når du laver blomkålsris. Derfor er tilberedningstiden også ganske kort.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på asiatisk mørbrad

Asiatisk mørbrad

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 13 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Her er min opskrift på asiatisk mørbrad. Det er svinemørbrad, der steges med soja, sød chilisauce og honning. Nem og hurtig ret til aftensmad.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Asiatisk svinemørbrad
  • 1 svinemørbrad afpudset, delt i fire lige store stykker
  • smør til stegning
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 4 spsk soja
  • 4 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk honning
  • 1 citron friskpresset saft
  • salt og friskkværnet peber
Bund til mørbraden
  • 1 lille blomkål snittet fint
  • olie til stegning
  • 1 bundt forårsløg i tynde skiver
  • 200 g spinat frisk og skyllet
Pynt
  • peanuts hakkede
  • Lidt persille hakket

Fremgangsmåde

  1. Svinemørbrad afpudses for sølvsene og fedt, og derefter kan du dele mørbraden i fire lige store stykker.
  2. Kom lidt smør på en pande, og lad det bruse af. Tilsæt finthakket hvidløg og lad det sautere ganske kort.
  3. Derefter kommes mørbradstykkerne på panden, og brunes hele hele vejen rundt.
  4. Hæld soja, sød chilisauce og honning over kødet, og pres også lidt citronsaft over mørbradstykkerne. Se evt, fremgangsmåde i videoen.
  5. Asiatisk mørbrad steges nu ca. 8-10 minutter, hvor du indimellem lige vender kødet lidt rundt, og øser skyen over kødet. Tilsæt gerne en smule vand, og evt. lidt mere soja eller chilisauce. Krydr kødet med salt og friskkværnet peber.
  6. En anden pande varmes op, og der kommes en god sjat olie på.
  7. Tilsæt blomkål og forårsløg, og steg det ved en god varme i ca. 3 minutter. Vendes rundt undervejs.
  8. Kom så spinat i panden, og lad det falde sammen. Tilsæt evt. en smule vand undervejs, og smag det til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Asiatisk mørbrad serveres på en bund af blomkål og spinat, og den mætter fint som et hovedmåltid.

Anret med lidt sky over, og drys med hakkede peanuts og persille. Som du kan se i videoen med fremgangsmåden.

Du kan evt. servere et godt stykke brød til.

Se flere opskrifter med svinemørbrad:

Mørbrad i fad

Mørbradgryde

Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kirsten Christensen skriver

    januar 14, 2025 at 6:08 pm

    Smager fantastisk! Jeg brugte ganske vist spidskål i stedet for blomkål, men det var godt alligevel!

    Svar
  2. Annette Andersen skriver

    januar 12, 2025 at 12:02 am

    Super lækker ret, med dejlig smag. Tak for god opskrift

    Svar
  3. Børge Sørensen skriver

    januar 12, 2024 at 10:13 am

    Som altid en fornøjelse at se dine videoer.Stille og roligt og instruktivt. Jeg glæder mig hver gang over dine opskrifter v.h. Børge Sørensen

    Svar
  4. Birthe Lausen skriver

    marts 06, 2023 at 1:45 pm

    Kan man bruge andet end spinat for min mand er ikke så vild med spinat i Asiatisk mørbrad med lynstegt blomkål og spinat

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 06, 2023 at 2:04 pm

      Hej Birthe
      Du skal da have lært din mand at spise spinat 🙂
      Og hvis ikke, så kan bare udskifte den med lidt spidskål. Det bliver også fint.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required