• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Asiatisk mørbrad - med lynstegt blomkål og spinat

Asiatisk mørbrad - med lynstegt blomkål og spinat

asiatisk mørbrad med spinat
4.9 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
136
SHARES
FacebookMessenger136PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  25. september 2023 - Udgivet:  4. marts 2023

Her er min opskrift på asiatisk mørbrad. Det er svinemørbrad, der steges med soja, sød chilisauce og honning. Nem og hurtig ret til aftensmad.

Asiatisk mørbrad er en både lækker, hurtig og nem ret til aftensmad, men retten er bestemt også fin som gæstemad.

Her steges svinemørbrad på panden sammen med soja, sød chilisauce og honning, og kødet serveres med stegt blomkål og spinat.

Husk at snitte kålen meget fint, nærmest som når du laver blomkålsris. Derfor er tilberedningstiden også ganske kort.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på asiatisk mørbrad

asiatisk mørbrad med spinat
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Asiatisk mørbrad

4.93 fra 13 stemmer
Her er min opskrift på asiatisk mørbrad. Det er svinemørbrad, der steges med soja, sød chilisauce og honning. Nem og hurtig ret til aftensmad.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 180
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Asiatisk svinemørbrad
  • 1 svinemørbrad - afpudset, delt i fire lige store stykker
  • smør - til stegning
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 4 spsk soja
  • 4 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk honning
  • 1 citron - friskpresset saft
  • salt og friskkværnet peber
Bund til mørbraden
  • 1 lille blomkål - snittet fint
  • olie - til stegning
  • 1 bundt forårsløg - i tynde skiver
  • 200 g spinat - frisk og skyllet
Pynt
  • peanuts - hakkede
  • Lidt persille - hakket

Fremgangsmåde
 

  1. Svinemørbrad afpudses for sølvsene og fedt, og derefter kan du dele mørbraden i fire lige store stykker.
  2. Kom lidt smør på en pande, og lad det bruse af. Tilsæt finthakket hvidløg og lad det sautere ganske kort.
  3. Derefter kommes mørbradstykkerne på panden, og brunes hele hele vejen rundt.
  4. Hæld soja, sød chilisauce og honning over kødet, og pres også lidt citronsaft over mørbradstykkerne. Se evt, fremgangsmåde i videoen.
  5. Asiatisk mørbrad steges nu ca. 8-10 minutter, hvor du indimellem lige vender kødet lidt rundt, og øser skyen over kødet. Tilsæt gerne en smule vand, og evt. lidt mere soja eller chilisauce. Krydr kødet med salt og friskkværnet peber.
  6. En anden pande varmes op, og der kommes en god sjat olie på.
  7. Tilsæt blomkål og forårsløg, og steg det ved en god varme i ca. 3 minutter. Vendes rundt undervejs.
  8. Kom så spinat i panden, og lad det falde sammen. Tilsæt evt. en smule vand undervejs, og smag det til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 180kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Asiatisk mørbrad serveres på en bund af blomkål og spinat, og den mætter fint som et hovedmåltid.

Anret med lidt sky over, og drys med hakkede peanuts og persille. Som du kan se i videoen med fremgangsmåden.

Du kan evt. servere et godt stykke brød til.

Se flere opskrifter med svinemørbrad:

Mørbrad i fad

Mørbradgryde

Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kirsten Christensen

    januar 14, 2025 at 6:08 pm

    Smager fantastisk! Jeg brugte ganske vist spidskål i stedet for blomkål, men det var godt alligevel!

    Svar
  2. Annette Andersen

    januar 12, 2025 at 12:02 am

    Super lækker ret, med dejlig smag. Tak for god opskrift

    Svar
  3. Børge Sørensen

    januar 12, 2024 at 10:13 am

    Som altid en fornøjelse at se dine videoer.Stille og roligt og instruktivt. Jeg glæder mig hver gang over dine opskrifter v.h. Børge Sørensen

    Svar
  4. Birthe Lausen

    marts 06, 2023 at 1:45 pm

    Kan man bruge andet end spinat for min mand er ikke så vild med spinat i Asiatisk mørbrad med lynstegt blomkål og spinat

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      marts 06, 2023 at 2:04 pm

      Hej Birthe
      Du skal da have lært din mand at spise spinat 🙂
      Og hvis ikke, så kan bare udskifte den med lidt spidskål. Det bliver også fint.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required