Her er en virkelig lækker opskrift på appelsinfromage. En hjemmelavet fromage med appelsinsmag, og den er helt perfekt som dessert.
Appelsinfromage er en kær fætter til den klassiske citronfromage, som dog kan dele vandene.
Nogen elsker mormors citronfromage, mens andre har det svært med den.
Så er det nemmere med en hjemmelavet fromage med appelsin, som de fleste helt sikkert vil synes bedre om.
Og heldigvis er appelsinfromagen heller ikke svær at lave.
Opskrift på appelsinfromage
Ingredienser
- 3 appelsiner
- 5 blade husblas
- 4 æggeblommer gerne pasteuriserede
- 125 gram sukker
- 4 æggehvider gerne pasteuriserede
- 2,5 deciliter piskefløde
Sådan gør du
- Læg husblas i blød i koldt vand.
- Riv skallen af den ene af appelsinerne. Pres herefter saften af de 3 appelsiner.
- Pisk sukker og æggeblommer til det er lyst og luftigt.
- Pisk æggehviderne stive.
- Pisk fløde til flødeskum.
- Smelt den udblødte husblas i et par spiseskefulde appelsinsaft, og hæld den resterende saft i. Kom det i æggeblommerne og rør det hele godt sammen. Lad det køle af et par minutter.
- Vend først flødeskum forsigtigt i, og til sidst de stiftpiskede æggehvider.
- Hæld din appelsinfromage i en skål, og lad den stå i køleskab mindst et par timer inden servering. Så er den perfekt.
Næringsindhold
Tips
Den færdige appelsinfromage kan pyntes med flødeskum, appelsinskiver og lidt finthakket chokolade.
Det er en virkelig lækker dessert, som de fleste vil elske.
Appelsinfromagen er lavet af Frøken Fryd.
Se også disse opskrifter:
Sådan laver du hyldeblomstsaft
Sådan steger du hele rødspætter i ovn
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.
Mangel på forklaring i opskriften, hvor henne står der man skal opvarme appelsinsaften? Hvor henne står der hvad man skal bruge det revne appelsin skal, virkelig dårligt beskrevet