Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Andefajitas - lækre fajitas med and

Andefajitas - lækre fajitas med and

billederesultat for andefajitas
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
3
SHARES
FacebookMessenger3PinterestEmailSMS

Her får du en nem opskrift på andefajitas, der er meget lækre mexicanske fajitas med and. Nydes med bla. salsa, guacamole og creme fraiche.

Andefajitas er lækker aftensmad, hvor du bruger strimlet kød af marineret og stegt andebryst.

Andekødet anvendes i tortillasm gene fuldkornstortillas, sammen mexicansk fyld, og det smager fremragende.

Bemærk, at opskriften er til fire personer, men det er mindre portioner. Så gang gerne opskriften op, hvis I meget sultne.

Opskrift på andefajitas

Andefajitas - lækre fajitas med and

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Andekød på køl: 1 time t 30 minutter min
Samlet tid: 2 timer t
Her får du en nem opskrift på andefajitas, der er meget lækre mexicanske fajitas med and. Nydes med bla. salsa, guacamole og creme fraiche.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 stk. andebryst (fileter, skindet fjernes)
  • 3 fed hvidløg (presset)
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk chilipulver
  • ½ tsk chipotle (pulver)
  • salt
  • 2 røde peberfrugter (skåret i strimler)
  • 2 gule peberfrugt (skåret i strimler)
  • 1 stor rødløg (skåret i smalle både)
  • 1 lime (saften af en halv lime)
  • salt og friskkværnet peber
  • rapsolie ( til stegning)
Desuden
  • tortillas (gerne fuldkornstortillas)
  • tortillachips
  • salsa
  • creme fraiche
  • guacamole (gerne en hjemmelavet)

Fremgangsmåde

  1. Fjern skindet fra andebrystfileterne og skær evt. sener væk. Skær andebrystfileterne i strimler og kom dem i en skål.
  2. Tilsæt presset hvidløg, spidskommen, chili og chipotlepulver.
  3. Massér krydderierne godt ind i kødet med fingrene, sørg for at al kødet bliver dækket med krydderier. Dæk det til og stil i køleskabet i 1½ times tid.
  4. Gør peberfrugter og rødløg til dine andefajitas klar.
  5. Varm lidt olie op på en meget varm pande, kom kødet på og brun det, krydr med lidt salt. Pres lidt limesaft ud over.
  6. Når det er brunet over det hele og svagt lyserød inden i, tages andestrimlerne af panden.
  7. Kom evt. lidt mere olie på, hvis det er nødvendigt og tilsæt så peberfrugter og rødløg. Vend det rundt og lad det stege, til peberfrugterne begynder at blive lidt bløde i det, men de skal stadig være sprøde, krydr med salt og lidt friskkværnet peber.
  8. Kom andekødet på panden igen, sammen med den stegesky der har samlet sig og varm det igennem.

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Tag and og fyld af panden, og server straks dine andefajitas med tortillas, salsa, guacamole og tortillachips.

Se også disse mexicanske opskrifter:

Guacamole
Min bedste opskrift på guacamole, der er en nem og meget lækker avocado dip. Guacamolen stammer fra Mexico, og er let at lave selv med modne avoacadoer.
Se opskriften her
billede med guacamole opskrift
Tortilla wraps - nem opskrift
Her får du min bedste opskrift på tortilla wraps. De lækre tortillas fyldes med guacamole, kylling og salat. God som hovedmåltid, madpakken eller på tur.
Se opskriften her
billederesultat for tortilla wraps
Chili con carne
Lækker opskrift på chili con carne, som du kan lave mild, medium eller hot. En klassisk og familievenlig chiliret, der smager himmelsk godt.
Se opskriften her
Billede af chili con carne.
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required