• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Alt i et fad med kylling, ris, karry og grøntsager

billederesultat for alt i et fad med kylling og ris
Et nemt og meget lækkert alt i et fad med blandt andet kylling og ris. Hele retten tilberedes i et fad, der blot stilles i ovnen. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  25. september 2023

Del gerne:
1.1k
SHARES
FacebookMessenger1.1kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Alt i et fad er en populær opskrift med kylling og ris. Hele retten samles i et fad, og du skal hverken koge eller brune noget først. Nem hverdagsmad.
  2. Opskrift på alt i et fad
  3. Alt i et fad med kylling, ris, karry og grøntsager
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
4.8 fra 32 stemmer
Gå til opskrift

Alt i et fad er en populær opskrift med kylling og ris. Hele retten samles i et fad, og du skal hverken koge eller brune noget først. Nem hverdagsmad.

Her får du en nem opskrift på et alt i et fad med kylling.

Det er en af de populære retter med mad i fad, og det skyldes selvfølgelig først og fremmest, at retten er meget nem at lave.

Som navnet antyder, så samles hele retten nemlig i fadet, og det gør altså også noget godt for smagen.

Så selvom alt i et fad måske lyder gastronomisk lidt kedeligt, så skal du ikke være nervøs for at gå i gang med det.

Du får en lækker og nem ret, der blandt andet er god til hverdagene. Mens fadet er i ovnen kan du nemlig hurtigt få ryddet opvasken væk, så der ikke er rod bagefter.

Her er det et alt i et fad med blandt andet kylling og karry, og du kan jo selv variere mængden af grøntsager som du synes.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Karry kylling i fad med ananas
  • Marokkansk kylling
  • Kartofler med kylling i fad

Opskrift på alt i et fad

billederesultat for alt i et fad med kylling og ris

Alt i et fad med kylling, ris, karry og grøntsager

Alt i et fad er en populær opskrift med kylling og ris. Hele retten samles i et fad, og du skal hverken koge eller brune noget først. Nem hverdagsmad.
Bedømmelse
4.8 fra 32 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 250 g basmati ris
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 bundt forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 3 tsk karry
  • 6 dl bouillon - vand + 2 bouillonterninger
  • 2 dl fløde
  • 4 kyllingebryst
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme.
  • Find et ildfast fad eller en mindre bradepande frem. Cirka 30 gange 20 centimeter.
  • Vej risene af og hæld dem i fadet.
  • Skær peberfrugt i små tern, forårsløg i mindre skiver og hvidløgsfed hakkes fint eller presses. Kommes i fadet.
  • Gulerødder skæres i små tern og kommes i sammen med karry.
  • Hæld bouillon ved. Den laves nemt ved at koge seks deciliter vand op sammen med et par bouillonterninger - gerne en hønsebouillon. Kom også fløden i.
  • Krydr med en smule salt (husk bouillonen er meget saltet) og friskkværnet peber.
  • Hak persillen fint og kom i, hvorefter det hele vendes forsigtigt rundt.
  • Kyllingebryst fileterne klargøres. Skær fedt og urenheder fra, giv dem et par snit på oversiden og læg dem øverst i fadet. Krydr dem med salt og peber.
  • Stil dit alt i et fad ind i ovnen, hvor det skal have cirka 30 minutter. Smag eventuelt om risene er møre.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
586
% Daglig værdi*
Fedt
 
22
g
34
%
Mættet fedt
 
12
g
75
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
137
mg
46
%
Natrium
 
950
mg
41
%
Kalium
 
882
mg
25
%
Kulhydrater
 
61
g
20
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
6
g
7
%
Protein
 
34
g
68
%
Vitamin A
 
9626
IU
193
%
Vitamin C
 
48
mg
58
%
Calcium
 
101
mg
10
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Fadet med kylling og ris stilles direkte på bordet.

Du kan med fordel servere et stykke lækkert naanbrød til ovnretten.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Benedicte Nielsen

    maj 10, 2025 at 5:29 pm

    Jeg har lavet denne ret 3 gange nu og det skal have meget mere tid i ovnen end de 30 minutter som opskriften siger.
    Men det er stadig en klar favorit ret herhjemme, dejlig nem og smager rigtig lækker.

    Svar
  2. Juanita

    april 07, 2025 at 12:22 pm

    Hej Holger
    Tak for mange fantastiske opskrifter. ☺️ Jeg synes denne ret også ser lækker ud, men tænker at komme ananas stykker i. Har du prøvet det og ville du så udskifte noget af våden med ananasjuice?
    Mvh
    Juanita

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 07, 2025 at 12:37 pm

      Hej Juanita
      Mange tak for de pæne ord - det glæder mig at høre 🙂
      Nej, jeg har ikke prøvet retten med ananas, men det lyder lækkert - og det skal du da endelig prøve af.
      Skriv gerne lige her hvordan det gik.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Helle Kristensen

    maj 16, 2024 at 10:45 pm

    Kan jeg bruge vilde ris i stedet for basmatiris?
    Mvh
    Helle

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      maj 17, 2024 at 5:52 am

      Hej Helle
      Det kan du sagtens. Men vær opmærksom på, at tilberedningstiden kan være noget længere. Afhængig af hvordan risene er behandlet.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Arne

    november 08, 2023 at 6:47 pm

    Risene bliver ikke færdige på en halv time, jeg har snart brugt en time og de knaser stadig

    Svar
  5. Else Winther

    juli 26, 2023 at 10:09 am

    kan der bruges brune ris i denne ret

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 26, 2023 at 11:19 am

      Hej Else
      Sagtens, men de brune ris skal ofte koges noget længere tid. Så det er nok en god ide, at forkoge de brune ris lidt, så det passer med tiden.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  6. Birte

    marts 29, 2021 at 9:20 am

    Mums 😊 ser let ud 👍

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required