Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Æggeretter › Åben omelet

Åben omelet med peberfrugt og bacon

En lækker og åben omelet, der laves med blandt andet rød peberfrugt og bacon. Omeletten er ret hurtig at lave, og den er god til både morgenmad og frokost. Foto: Madensverden.dk.
4.7 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
238
SHARES
FacebookMessenger238PinterestEmailSMS
Indhold
  • Åben omelet med peberfrugt og bacon
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på åben omelet med peberfrugt
  • Tip
  • Kommentarer

Åben omelet med peberfrugt og bacon

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Se, hvordan du laver en åben omelet, der steges med bacon og peberfrugt, inden æggemassen tilsættes. Du kan også bruge andet fyld.
Antal: 2 personer
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g bacon (i tern)
  • 1 stk peberfrugt (rød )
  • 4 store æg
  • 1 tsk paprika
  • salt
  • friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille (eller purløg, hakket)

Fremgangsmåde

  1. Varm en pande op ved en god varme, og steg først bacontern næsten sprøde. Pas dog på med varmen, så baconternene ikke bliver for svedne. de skal blot lige næsten være sprøde.
  2. Den røde peberfrugt skæres i små tern og kommes ved den stegte bacon. Steg videre et minuts tid.
  3. Slå æg ud i en skål, og pisk dem sammen med paprika, salt og peber. Bare pisk det sammen med en gaffel.
  4. Hæld æggemassen i panden og lad det stivne uden at røre rundt.
  5. Skru lidt ned for varmen og læg et låg på panden. Nu skal omeletten blot steges 4-5 minutter, så kan du servere åben omelet med et godt drys persille eller purløg.

Næringsindhold

Kalorier182kcalKulhydrater0.2gProtein22gFedt11gMættet fedt7gFlerumættet fedt0.04gEnkelumættet fedt0.1gKolesterol79mgNatrium1504mgKalium16mgKostfibre0.1gSukker0.1gVitamin A197IUVitamin C4mgCalcium4mgJern0.2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på åben omelet med peberfrugt

Åben omelet er super god til både morgenmad og brunch, og så er den meget nem og hurtig at lave.

Tilberedningstiden er kun få minutter, og fyldet kan varieres på mange måder. Her har jeg anvendt bacon og peberfrugt, men du kan også bruge løg, champignon, squash, tomater, forårsløg og andre gode råvarer.

Bacon kan selvfølgelig udskiftes med en kogt skinke eller en god parmaskinke. Prøv også med en krydret chorizopølse.

Se også disse opskrifter:

  • Omelet - nem og klassisk opskrift på omelette
  • Gammeldags æggekage med stegt flæsk
  • Brunchæg i ovn
  • Eggs Benedict med hollandaisesauce

Tip

Server åben omelet med et godt rugbrød, friske tomater og hakket persille eller purløg.

Du kan komme det fyld i, du ønsker, men bruger du ikke bacon, skal du komme smør eller olie på panden, så du har noget at stege i.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med broccoligratin
    Broccoligratin (nem gratin med broccoli og gulerødder)
  • Billederesultat for æg med spinat
    Ovnbagte æg med spinat i små forme
  • Billede med brunchæg i ovn
    Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form
  • billederesultat for æggewraps med laks og kylling
    Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required