Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Wokret med rosenkål

Wokret med rosenkål og kalkun

wokret med rosenkål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
9
DELINGER
Facebook9PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Wokret med rosenkål og kalkun
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på wokret med rosenkål
  • Tips
  • Kommentarer

Wokret med rosenkål og kalkun

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Min opskrift på wokret med rosenkål og kalkun. Retten er både nem og hurtig at lave i wok eller pande, og du skal ikke bruge ret mange ingredienser.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g kalkun (i tern eller strimler)
  • 300 g rosenkål (roden kasseres, skæres i kvarte)
  • 1 rød peberfrugt (i mindre tern)
  • 1 bundt forårsløg (i mindre stykker)
  • 6 fed hvidløg (finthakket)
  • 150 g gulerødder (groftrevet )
  • 4 spsk soja
  • 2 spsk honning
  • citronsaft (friskpresset)
  • 1 dl vand
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Til wokret med rosenkål starter du med at varme en wok eller stor pande op ved høj varme.
  2. Kom en lille sjat olie på og steg 500 g kalkun i tern eller strimler i 3-4 minutter, så det får en god stegeskorpe. Krydres med lidt salt og peber.
  3. Tilsæt så 300 g rosenkål i kvarte. Fjern først roden, og del derefter de små kål i kvarte. Kom også 1 rød peberfrugt ved sammen med 1 bundt forårsløg, 6 fed hvidløg og 150 g gulerødder, der er revet groft.
  4. Steges nu i 2-3 minutter og fortsat ved en høj varme.
  5. Hæld 4 spsk soja og 2 spsk honning ved, og pres lidt citronsaft over. Kom også ca. 1 dl vand ved, vend rundt og smag til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier246kcalKulhydrater27gProtein33gFedt3gMættet fedt0.5gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.01gKolesterol68mgNatrium1897mgKalium938mgKostfibre6gSukker15gVitamin A8017IUVitamin C124mgCalcium100mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på wokret med rosenkål

Denne wokret med rosenkål og kalkun er både sund, nem og hurtig, og så skal du ikke bruge vanvittig mange ingredienser til den.

Jeg bruger kalkunbryst, som jeg skærer ud i mindre tern eller tynde strimler, men du kan også i stedet bruge kyllingebryst.

Mængden af de enkelte ingredienser kan varieres, og opskriften er beregnet til fire personer.

Se flere opskrifter:

  • Nem wokret med marineret mørbrad
  • Wokret med kalvekød, broccolini og ris
  • Wok med edamamebønner og kylling

Tips

Den lækre wokret med rosenkål og kalkun serveres straks sammen med kogte ris eller nudler.

Du kan eventuelt pynte med snittede toppe af forårsløg. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required