Indhold
Wokret med rosenkål og kalkun
Ingredienser
- 500 g kalkun (i tern eller strimler)
- 300 g rosenkål (roden kasseres, skæres i kvarte)
- 1 rød peberfrugt (i mindre tern)
- 1 bundt forårsløg (i mindre stykker)
- 6 fed hvidløg (finthakket)
- 150 g gulerødder (groftrevet )
- 4 spsk soja
- 2 spsk honning
- citronsaft (friskpresset)
- 1 dl vand
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Til wokret med rosenkål starter du med at varme en wok eller stor pande op ved høj varme.
- Kom en lille sjat olie på og steg 500 g kalkun i tern eller strimler i 3-4 minutter, så det får en god stegeskorpe. Krydres med lidt salt og peber.
- Tilsæt så 300 g rosenkål i kvarte. Fjern først roden, og del derefter de små kål i kvarte. Kom også 1 rød peberfrugt ved sammen med 1 bundt forårsløg, 6 fed hvidløg og 150 g gulerødder, der er revet groft.
- Steges nu i 2-3 minutter og fortsat ved en høj varme.
- Hæld 4 spsk soja og 2 spsk honning ved, og pres lidt citronsaft over. Kom også ca. 1 dl vand ved, vend rundt og smag til med salt og friskkværnet peber.
Opskrift på wokret med rosenkål
Denne wokret med rosenkål og kalkun er både sund, nem og hurtig, og så skal du ikke bruge vanvittig mange ingredienser til den.
Jeg bruger kalkunbryst, som jeg skærer ud i mindre tern eller tynde strimler, men du kan også i stedet bruge kyllingebryst.
Mængden af de enkelte ingredienser kan varieres, og opskriften er beregnet til fire personer.
Se flere opskrifter:
- Nem wokret med marineret mørbrad
- Wokret med kalvekød, broccolini og ris
- Wok med edamamebønner og kylling
Tips
Den lækre wokret med rosenkål og kalkun serveres straks sammen med kogte ris eller nudler.
Du kan eventuelt pynte med snittede toppe af forårsløg. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode




Comments
No Comments