Her får du min opskrift på en vegansk pastaret, der både er super nem at lave og som virkelig smager godt. Perfekt til en kødfri dag.
En vegansk pastaret er selvfølgelig en lækker ret med pasta og uden kød og animalske produkter, men samtidig får du altså en middagsret med masser af smag.
Jeg har her lavet pastaretten med blandt andet bladselleri, gulerødder, grønkål og soltørrede tomater, og det giver altså en virkelig god smag. Og lover dig, at du bestemt ikke savner kød i retten.
De forskellige mængder kan du sagtens variere efter smag og behag, og opskriften er beregnet til fire personer. Retten er perfekt til en kødfri dag.
Opskrift på vegansk pastaret

Vegansk pastaret
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Til vegansk pastaret starter du med klargøre alle grøntsagerne som beskrevet.
- Kog pasta som anvist på pakken. Koges i saltet vand. Her har jeg anvendt de trefarvede pastaskruer, men andre typer af pasta er selvfølgelig også fint. Pastaen skal kun koges al dente, altså så den stadig har lidt bud.
- Kom en god sjat olivenolie på en middelvarm pande, og svits rødløg og hvidløg uden det tager farve. Giv det gerne 3-4 minutter.
- Kom bladselleri ved sammnen med revne gulerødder og grønkål. Tilsæt også oregano sammen med soltørrede tomater, og vend det godt rundt. Steg videre i 4-5 minutter, hvor det vendes nogle gange undervejs.
- Vend den kogte pasta i og tilsæt også lidt af kogevandet fra pastaen.
- Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber, og lige inden servering vendes frisk basilikum i.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Vegansk pastaret serveres straks, og du blot servere den sammen med et lækkert stykke brød. Eventuelt mine grove flutes. De er nemme at bage.
Se også mine opskrifter på:
Pasta med bagte gulerødder
Lasagne
Spaghetti Carbonara - nem opskrift på pasta carbonara
Pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments