Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Vegansk pastaret med masser af smag

Vegansk pastaret med masser af smag

billede til vegansk pastaret med masser af smag
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
19
SHARES
FacebookMessenger19PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på en vegansk pastaret, der både er super nem at lave og som virkelig smager godt. Perfekt til en kødfri dag.

En vegansk pastaret er selvfølgelig en lækker ret med pasta og uden kød og animalske produkter, men samtidig får du altså en middagsret med masser af smag.

Jeg har her lavet pastaretten med blandt andet bladselleri, gulerødder, grønkål og soltørrede tomater, og det giver altså en virkelig god smag. Og lover dig, at du bestemt ikke savner kød i retten.

De forskellige mængder kan du sagtens variere efter smag og behag, og opskriften er beregnet til fire personer. Retten er perfekt til en kødfri dag.

Opskrift på vegansk pastaret

Vegansk pastaret

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 4 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på en vegansk pastaret, der både er super nem at lave og som virkelig smager godt. Perfekt til en kødfri dag.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g pasta (gerne 3-farvede pastaskruer)
  • olivenolie
  • 1 rødløg (halveret og og skåret i tynde både)
  • 4 fed hvidløg (finthakket)
  • 125 g bladselleri (i tynde skiver)
  • 125 g gulerødder (rives groft)
  • 100 g grønkål (snittet)
  • 4 spsk soltørrede tomater (hakkes groft)
  • 2 tsk oregano (tørret)
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 citron (lidt friskpresset citronsaft)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Til vegansk pastaret starter du med klargøre alle grøntsagerne som beskrevet.
  2. Kog pasta som anvist på pakken. Koges i saltet vand. Her har jeg anvendt de trefarvede pastaskruer, men andre typer af pasta er selvfølgelig også fint. Pastaen skal kun koges al dente, altså så den stadig har lidt bud.
  3. Kom en god sjat olivenolie på en middelvarm pande, og svits rødløg og hvidløg uden det tager farve. Giv det gerne 3-4 minutter.
  4. Kom bladselleri ved sammnen med revne gulerødder og grønkål. Tilsæt også oregano sammen med soltørrede tomater, og vend det godt rundt. Steg videre i 4-5 minutter, hvor det vendes nogle gange undervejs.
  5. Vend den kogte pasta i og tilsæt også lidt af kogevandet fra pastaen.
  6. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber, og lige inden servering vendes frisk basilikum i.

Næringsindhold

Kalorier477kcalKulhydrater69gProtein14gFedt17gMættet fedt2gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt11gKolesterol73mgNatrium675mgKalium723mgKostfibre5gSukker6gVitamin A7999IUVitamin C46mgCalcium143mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Vegansk pastaret serveres straks, og du blot servere den sammen med et lækkert stykke brød. Eventuelt mine grove flutes. De er nemme at bage.

Se også mine opskrifter på:

Pasta med bagte gulerødder
Leder du efter en sund og mættende vegetarret til aftensmad, så skal du prøve denne pasta med bagte gulerødder og sprøde kikærter. Vendes med en nem pesto.
Se opskriften her
pasta med bagte gulerødder og kikærter
Lasagne
Nem og lækker opskrift på lasagne bolognese med pasta, kødsovs og bechamelsauce. Klassisk italiensk ret, der er blevet en dansk nationalret.
Se opskriften her
billede med lasagne
Spaghetti Carbonara
Spaghetti carbonara som den skal laves med bacon og æg. En autentisk opskrift fra Rom, hvor man laver verdens bedste pastai alla carbonara.
Se opskriften her
spaghetti carbonara
Pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio
Her får du min opskrift på pasta med hvidløg og olie, som italienerne kalder spaghetti aglio e olio. Super nem og hurtig pastaret uden kød.
Se opskriften her
billederesultat for pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)
  • Billede af sød kartoffelgryde.
    Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required