Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Vårsalat med blåbær og tomater (også kaldet feldsalat)

Vårsalat med blåbær og tomater (også kaldet feldsalat)

vårsalat med blåbær og tomater
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
28
SHARES
FacebookMessenger28PinterestEmailSMS

Se hvordan du laver en lækker vårsalat med blåbær og tomater. Vårsalaten er særdeles lækker i salatskålen, og dryppes med citron og olie.

Vårsalat med blåbær og tomater er en dejlig og mild salat, der blandt andet passer godt til en stegt kylling, men generelt er god til al slags mad.

Vårsalaten er nem at dyrke selv, men kan også købes i de fleste supermarkeder, hvor den også går under navnet feldsalat.

Opskriften er til fire personer, men du kan jo selv justere mængden af de forskellige ingredienser.

Opskrift på vårsalat med blåbær

Vårsalat med blåbær og tomater (også kaldet feldsalat)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Se hvordan du laver en lækker vårsalat med blåbær og tomater. Vårsalaten er særdeles lækker i salatskålen, og dryppes med citron og olie.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 75 g vårsalat
  • 100 g blåbær
  • 100 g tomater (små)
  • olivenolie
  • citronsaft

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Vårsalat lægges i koldt vand tilsat lidt citronsaft, og vaskes godt igennem. Du kan eventuelt lade den ligge i vandet en halv time, men dette er ikke nødvendigt.
  2. Slyng vårsalaten tør for vand, og bred den ud i et fad eller salatskål.
  3. Blåbær skylles og fordeles over salaten.
  4. Tomaterne skylles ligeledes, og deles derefter i kvarte. Lægges også over salaten.
  5. Dryp nu lidt olivenolie og citronsaft over, og så er din vårsalat med blåbær og tomater klar til servering. Den er både lækker og dekorativ.

Næringsindhold

Kalorier110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Vårsalat med blåbær og tomater er fin at servere til mange lyse retter. Herunder eks. kylling.

Se også disse lækre salater:

Lækker salat med vindruer, tomater og rødløg
Salat med vindruer er en virkelig dejlig, frisk og nem salat, der selvfølgelig også er hurtig at lave. Med grønne druer, tomat og rødløg.
Se opskriften her
Billede resultat for salat med vindruer
Quinoasalat thai style med rødkål og peanuts
Quinoasalat a la thai Thailand smager simpelthen himmelsk. De sprøde grøntsager klæder den syrlig-søde peanutdressing. En sand salatfavorit.
Se opskriften her
Quinoasalat med rødkål
Spinatsalat med edamamebønner
En sund opskrift på spinatsalat med edamamebønner, avocado og mozzarella kugler. Spinatsalaten er blandt andet god som tilbehør til pastaretter.
Se opskriften her
spinatsalat med edamamebønner
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lissie Grotkjær skriver

    september 02, 2024 at 10:21 am

    Jeg har spurgt før,men ikke fået noget svar?
    Men,hvorfor kan jeg ikke fasthole opskriften?
    Straks jeg begynder at se på ingredienser osv ruller den videre til kommentarer osv.Jeg skal hele tiden starte forfra og kommer sjældent videre.
    Før i tiden kunne jeg godt bruge opskrifterne,det savner jeg.
    Hilsen
    Lissie Grotkjær

    Svar
  2. Sussi skriver

    oktober 11, 2020 at 11:15 am

    Hvorfor er der ikke billeder på denne og flere andre af dine opskrifter ? Ingen har lyst at lave en ret, man ikke kan se, hvordan ser ud, når den er færdig.
    I øvrigt har du utrolig mange reklamer på dine sider, man skal være tålmodig og have tid, før man finder frem til selve opskriften, som jo faktisk er grunden til, at man overhovedet er Inde på din side.
    Der er for lang afstand mellem linjerne og afsnittene, for mange gentagelser af teksten og endelig bør du overveje at anvende en anden fond - din nuværende er underlig irriterende at læse.

    Blot nogle gode råd - og især det med et billede af retten - helst øverst på siden - bør du virkelig gøre noget ved.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 12, 2020 at 10:05 am

      Hej Sussi
      Tak for din besked. Det er meget få opskrifter, der ikke er billeder på. Det skyldes udelukkende noget teknisk i forbindelse med overgangen til et nyt system, og jeg opdaterer løbende disse få opskrifter.
      Fonte, linjeafstande er bevidst valg for at gøre teksten læsevenlig, men jeg kigger selvfølgelig tiden på noget kan gøres bedre. Der kommer i øvrigt snart et nyt design, som forhåbentlig bliver endnu bedre.
      Med de bedste hilsner
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required