• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tunacado - sandwich med tun, pesto og avocado

Tunacado - sandwich med tun, pesto og avocado

Tunacado
4.9 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
958
SHARES
FacebookMessenger958PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  23. maj 2023 - Udgivet:  20. marts 2023

Indhold

  1. Tunacado er en populær sandwich, som smager godt og er nem at lave. Her får du både tun, pesto, avocado og tomater i en bid - lækkert.
  2. Opskrift på Tunacado sandwich
  3. Tunacado - sandwich med tun, pesto og avocado
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Noter

Tunacado er en populær sandwich, som smager godt og er nem at lave. Her får du både tun, pesto, avocado og tomater i en bid - lækkert.

Tunacado er blevet et hit verden over. Det er en sandwich med cremet tunmousse, pesto, tomater og avocado, så man får lutter sunde sager i et brød.

Nogen vil kende den fra Joe & The Juice, som lancerede sandwichen, og da der ikke altid er en cafe i nærheden, kan man jo lave den selv.

Det tager ikke lang tid at blende tunmoussen sammen og samle sandwichen, som både kan spises med det samme og tages med i madpakken eller til en picnic i det grønne.

Se også: Frokostsandwich med varmrøget laks.

Opskrift på Tunacado sandwich

Tunacado

Tunacado - sandwich med tun, pesto og avocado

Bedømmelse
4.9 fra 11 stemmer

Tryk på stjerner for at bedømme

Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 5 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Opskrift udviklet af: Karen Seneca
Antal 2 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 2 stk panini - el. andet sandwichbrød
  • 1 dåse tun - drænet for væske
  • 1 stk forårsløg
  • 1 spsk mayonnaise
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • salt og friskkværnet peber
  • 3 spsk pesto - hjemmelavet eller købt
  • 1 stk avocado - i skiver
  • 2 stk tomater - i skiver

Fremgangsmåde

Tunmousse

  • Blend tun, forårsløg, dild, mayonnaise, creme fraiche, citronsaft og sennep.
  • Smag tunmoussen med salt, peber og citronsaft.

Tunacado

  • Skær avocado og tomater i tynde skiver.
  • Rist brødet på begge sider og smør et lag pesto på begge indersider.
  • Kom tomatskiverne på to af skiverne og smør tunmoussen på de andre to skiver. Placer avocadoskiverne på tunmoussen og luk sandwicherne forsigtigt, så tomaterne ikke ryger af.
  • Nu kan du pakke dine sandwich ind i bagepapir eller blot spise dem, som de er.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
331
% Daglig værdi*
Fedt
 
23
g
35
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
20
mg
7
%
Natrium
 
1797
mg
78
%
Kalium
 
188
mg
5
%
Kulhydrater
 
3
g
1
%
Kostfibre
 
0.5
g
2
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
26
g
52
%
Vitamin A
 
553
IU
11
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
51
mg
5
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Du kan sagtens lave pestoen selv til din Tunacado. Her får du opskriften på en skøn basilikumpesto.

Hvis du er vild med tun, kan du også lave en rigtig 80'er-klassiker: Fyldt avocado med tun. Eller prøv vores opskrift på italienske sandwich med parmaskinke.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med kyllingegryde med kikærter og blomkål.

Kyllingegryde med kikærter og blomkål - sund hverdagsmad

Billede med kager der kan bages dagen før.

Kollegakage: Nemme kager du kan bage dagen før

Billede med stegt hornfisk.

Stegt hornfisk i ovn, på pande eller grill

Uge21-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 21: 20 vinkøb til en fest på budget

bilelde med dansk mad krebinetter

Dansk mad: Opskrifter på mad fra det danske køkken

Billede til rødtunge med svampestuvning.

Rødtunge med svampestuvning og ristede kartofler

Forsiden lige nu

billederesultat for flap meat eller flap steak
Flap meat - opskrift med marinade til grill eller pande→ Se opskriften
billede med grillsalat
Grillsalat med kartofler, grønne asparges og forårsløg→ Se opskriften
Billede af frikadeller.
Gammeldags frikadeller - få slagterens bedste opskrift→ Se opskriften
sommerstuvning med spidskål, ærter og gulerødder
Sommerstuvning med spidskål, ærter og gulerødder→ Se opskriften
Billede med ærteskud.
Ærteskud - fakta, viden og anvendelse→ Se opskriften
Madplan uge 22
Ugens madplan uge 22 med syv lækre retter→ Se opskriften
billede med fyldte squash
Fyldte squash med oksekød - bagt squash med fyld i ovn→ Se opskriften
melonsalat med avocado
Melonsalat med avocado - nem og sund salat→ Se opskriften
hjemmelavet rabarberkompot
Rabarberkompot - opskrift på hjemmelavet kompot→ Se opskriften
opbevaring af jordbær
Opbevaring af jordbær, hindbær, blåbær og andre bær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
Som medlem slipper du for reklamer, og du kan gemme og printe opskrifter. Så vær med nu i Danmarks store fællesskab om mad. På forhånd tak.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required