Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Tunacado - sandwich med tun, pesto og avocado

Tunacado - sandwich med tun, pesto og avocado

Tunacado
4.9 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1k
SHARES
FacebookMessenger1kPinterestEmailSMS

Tunacado er en populær sandwich, som smager godt og er nem at lave. Her får du både tun, pesto, avocado og tomater i en bid - lækkert.

Tunacado er blevet et hit verden over. Det er en sandwich med cremet tunmousse, pesto, tomater og avocado, så man får lutter sunde sager i et brød.

Nogen vil kende den fra Joe & The Juice, som lancerede sandwichen, og da der ikke altid er en cafe i nærheden, kan man jo lave den selv.

Det tager ikke lang tid at blende tunmoussen sammen og samle sandwichen, som både kan spises med det samme og tages med i madpakken eller til en picnic i det grønne.

Se også: Frokostsandwich med varmrøget laks.

Opskrift på Tunacado sandwich

Tunacado - sandwich med tun, pesto og avocado

Karen SenecaKaren Seneca
4.9 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Tunacado er en populær sandwich, som smager godt og er nem at lave. Her får du både tun, pesto, avocado og tomater i en bid - lækkert.
Antal: 2 personer
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 stk panini el. andet sandwichbrød
  • 1 dåse tun drænet for væske
  • 1 stk forårsløg
  • 1 spsk mayonnaise
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • salt og friskkværnet peber
  • 3 spsk pesto hjemmelavet eller købt
  • 1 stk avocado i skiver
  • 2 stk tomater i skiver

Fremgangsmåde

Tunmousse
  1. Blend tun, forårsløg, dild, mayonnaise, creme fraiche, citronsaft og sennep.
  2. Smag tunmoussen med salt, peber og citronsaft.
Tunacado
  1. Skær avocado og tomater i tynde skiver.
  2. Rist brødet på begge sider og smør et lag pesto på begge indersider.
  3. Kom tomatskiverne på to af skiverne og smør tunmoussen på de andre to skiver. Placer avocadoskiverne på tunmoussen og luk sandwicherne forsigtigt, så tomaterne ikke ryger af.
  4. Nu kan du pakke dine sandwich ind i bagepapir eller blot spise dem, som de er.

Næringsindhold

Kalorier331kcalKulhydrater3gProtein26gFedt23gMættet fedt5gFlerumættet fedt6gEnkelumættet fedt4gTransfedt0.01gKolesterol20mgNatrium1797mgKalium188mgKostfibre0.5gSukker1gVitamin A553IUVitamin C1mgCalcium51mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Du kan sagtens lave pestoen selv til din Tunacado. Her får du opskriften på en skøn basilikumpesto.

Hvis du er vild med tun, kan du også lave en rigtig 80'er-klassiker: Fyldt avocado med tun. Eller prøv vores opskrift på italienske sandwich med parmaskinke.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required