Tunacado er en populær sandwich, som smager godt og er nem at lave. Her får du både tun, pesto, avocado og tomater i en bid - lækkert.
Tunacado er blevet et hit verden over. Det er en sandwich med cremet tunmousse, pesto, tomater og avocado, så man får lutter sunde sager i et brød.
Nogen vil kende den fra Joe & The Juice, som lancerede sandwichen, og da der ikke altid er en cafe i nærheden, kan man jo lave den selv.
Det tager ikke lang tid at blende tunmoussen sammen og samle sandwichen, som både kan spises med det samme og tages med i madpakken eller til en picnic i det grønne.
Se også: Frokostsandwich med varmrøget laks.
Opskrift på Tunacado sandwich
Tunacado - sandwich med tun, pesto og avocado
Ingredienser
- 2 stk panini - el. andet sandwichbrød
- 1 dåse tun - drænet for væske
- 1 stk forårsløg
- 1 spsk mayonnaise
- 2 spsk creme fraiche
- 1 tsk citronsaft
- 1 tsk sennep
- salt og friskkværnet peber
- 3 spsk pesto - hjemmelavet eller købt
- 1 stk avocado - i skiver
- 2 stk tomater - i skiver
Fremgangsmåde
Tunmousse
- Blend tun, forårsløg, dild, mayonnaise, creme fraiche, citronsaft og sennep.
- Smag tunmoussen med salt, peber og citronsaft.
Tunacado
- Skær avocado og tomater i tynde skiver.
- Rist brødet på begge sider og smør et lag pesto på begge indersider.
- Kom tomatskiverne på to af skiverne og smør tunmoussen på de andre to skiver. Placer avocadoskiverne på tunmoussen og luk sandwicherne forsigtigt, så tomaterne ikke ryger af.
- Nu kan du pakke dine sandwich ind i bagepapir eller blot spise dem, som de er.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Noter
Du kan sagtens lave pestoen selv til din Tunacado. Her får du opskriften på en skøn basilikumpesto.
Hvis du er vild med tun, kan du også lave en rigtig 80'er-klassiker: Fyldt avocado med tun. Eller prøv vores opskrift på italienske sandwich med parmaskinke.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Comments
No Comments