• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Torskeloins med sundt tilbehør

Torskeloins med sundt tilbehør

torskeloins med sundt tilbehør
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
16
SHARES
FacebookMessenger16PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 25. juli 2024 - Udgivet: 25. juli 2024

Torskeloins med sundt tilbehør er en både nem og hurtig fiskeret, som de fleste kan lide. Torskeloins er benfri og rent rygkød fra torsken.

Du bliver vild med denne opskrift på torskeloins med sundt tilbehør, for det er en virkelig nem og smagfuld ret, som der på ingen måde er ben i.

Tilberedningen foregår i en pande, og herfra kan du også servere den færdige ret. Mængden af de enkelte grøntsager kan varieres efter smag og behag.

Hvad er torskeloins?

Torskeloins er den fineste udskæring fra torsken. Den kaldes også for torskens mørbrad, men den har altså ikke noget med mørbrad at gøre.

Her får du et lækkert stykke fisk uden skind og ben, og den er skåret af rygkødet på torsken.

Du kan både stege og koge torskestykkerne, og de er nemme at håndtere i køkkenet. Kan også omvikles med bacon eller parmaskinke, og derefter steges i ovnen.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Bagt torsk (nem og hurtig opskrift på torsk i ovn)
  • Dampet torsk i ovn med grøntsager
  • Paneret torsk - nem opskrift på pandestegt torsk
  • Torsk med karry og spidskål på 20 minutter

Benfri torskeloins med tilbehør

Opskriften er beregnet til fire personer som et måltid til aftensmad. Er I meget sultne kan du skrue mængden af kartofler lidt op.

torskeloins med sundt tilbehør
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Torskeloins med sundt tilbehør

5 fra 1 stemme
Torskeloins med sundt tilbehør er en både nem og hurtig fiskeret, som de fleste kan lide. Torskeloins er benfri og rent rygkød fra torsken.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 342
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 torskeloins - svarende til ca. 500-600 gram
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie - eller rapsolie, til stegning
  • 400 g kartofler - i tern
  • 1 rødløg - i grove både
  • 4 fed hvidløg - knust og hakket groft
  • 1 lille broccoli - i små buketter
  • 250 g tomater - små og halveret
  • citronsaft - friskpresset

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at salte 4 torskeloins og lad dem trække mens du klargør grøntsagerne.
  2. Her skæres 400 g kartofler i små tern, mens 1 rødløg skåres i grove både, 4 fed hvidløg pilles og knuses med siden på kniven og hakkes groft. Skær 1 lille broccoli i små buketter og del 250 g tomater (små) i halve.
  3. Steg først torskestykkerne i lidt olivenolie på en varm pande, hvor de steges ca. 3-4 minutter på hver side. Vend dem kun én gang, da de er lidt skrøbelige. Krydres med friskkværnet peber (de er jo allerede saltet). Lægges til side og panden skylles af.
  4. Stil panden tilbage på kogepladen og skru op på fuld varme. Kom lidt olie på og steg så kartoffelternene i ca. 5 minutter. Vendes undervejs.
  5. Kom rødløg og hvidløg ved, og lad det stege et par minutter mere. Løgene må ikke blive brune, så skru gerne lidt ned for varmen, men stadig så det steger lystigt.
  6. Tilsæt broccolibuketter (de skal være små) og tomater. Steg videre i et par minutter, hvor det vendes rundt løbende. Steg ikke for længe, da broccolien gerne må have lidt bid. Tilsæt gerne mere olie, da fiskeretten ikke serveres med yderligere sovs.
  7. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 342kcalKulhydrater: 34gProtein: 34gFedt: 9gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 65mgNatrium: 723mgKalium: 1729mgKostfibre: 7gSukker: 6gVitamin A: 1531IUVitamin C: 171mgCalcium: 126mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Læg de stegte stykker torsk ovenpå grøntsagerne i panden, og jeg plejer at dele hvert stykke fisk i to stykker.

Pres gerne lidt citronsaft henover fisken. Kan serveres som retten er, eller med et stykke groft brød til. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    juli 25, 2024 at 9:00 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om retten. På forhånd tak.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Vandbakkelse med hyldeblomstskum

Vandbakkelse med hyldeblomstskum - skøn sommerkage

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required