Her får du min opskrift på torsk med savoykål og pasta, der er en nem og hurtig ret med fisk til aftensmad. Serveres med citronsauce til.
Torsk med savoykål og pasta er en opskrift på nem fisk til aftensmad til hele familien.
Som du kan se på ingredienslisten, så kræver det ikke mange råvarer at lave denne ret, og samtidig er den faktisk også hurtig at tilberede.
Endnu bedre er det næsten, at det samtidig også er fiskeret, som både børn og voksne kan lide, og så er både torsk og savoykål jo sundt.
Opskriften er beregnet som aftensmad til fire personer.
Se også disse opskrifter med torsk:
- Dampet torsk med sauce nage
- Lækker og paneret torskeburger
- Hjemmelavede fiskepinde lavet af torsk
- Maskintorsk - lækkert torskefad med selleri
Opskrift på torsk med savoykål
Torsk med savoykål og pasta
Ingredienser
Ovnbagt torsk
- 600 g torsk - torskefilet uden skind og ben
- flagesalt
- Lidt olivenolie
Pasta
- 500 g pasta - evt. en fuldkornspasta
Savoykål
- 1 savoykål - de yderste grønne blade, 8 stk.
- salt og friskkværnet peber
Citronsovs
- 1 portion citronsovs - følg linket for at se opskriften
Fremgangsmåde
- Torsk: Find et ildfast fad frem, og smør det med lidt olivenolie. Læg fire stykker ben- og skindfri torskefilet i, og krydr med flagesalt. Lad det stå mens ovnen varmes op til 200 grader varmluft.
- Lav citronsovs som anvist i linket, og lad den stå og simre mens du laver resten af retten.
- Stil fadet med torsk ind i ovnen, og giv fisken ca. 12-15 minutter. Tilberedningstiden afhænger af hvor tykke dine torskestykker er. Det er altså nem fisk til aftensmad.
- Pasta: Sæt vand over til kogning af pasta. Kom salt i. Kog op og kog pastaen som anvist på pakken. En god spaghetti eller fettuccine er bedst til torsk med savoykål.
- Savoykål: Pil de yderste otte blade af savoykålen. Det er de mest grønne blade. Del hvert kålblade på midten langs og skær ribbene fra. Smid dem ud, da de er træge at spise. Damp kålen i letsaltet vand i ca. 3 minutter, og tag kålbladene op.
- Anret fiskeretten med pasta nederst på lune tallerkner, og derpå dampede blade af savoykål. Top med et stykke bagt torsk og kom lidt citronsovs over. Pynt evt. med lidt dild.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Torsk med savoykål og pasta serveres straks - eventuelt sammen med et godt stykke brød.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Kirsten
Very delicious, I will add it to my repeat recipes.