• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Torsk i tomatsauce - meget nem fiskeret

Torsk i tomatsauce - meget nem fiskeret

torsk i tomatsauce
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
17
SHARES
FacebookMessenger17PinterestEmailSMSSubscribe

Her er min opskrift på torsk i tomatsauce, der er en nem og lækker fiskeret med inspiration fra det italienske køkken. Serveres med pasta.

Torsk i tomatsauce er en virkelig nem fiskeret, hvor der heller ikke skal bruges mange ingredienser.

Opskriften har rod i det italienske køkken, og den består grundlæggende af torskefilet, der tilberedes i en meget nem tomatsauce. Her dog tilsat lidt limabønner, som du kan købe de fleste supermarkeder i konservesafdelingen.

Se også: Torsk med spinat og stegte dildkartofler

Da hele torskeretten laves i samme pande, er der heller ikke meget opvask efter madlavningen, og retten er altså hurtig at lave. Så det er perfekt hverdagsmad.

Brug gerne en skindfri torsk, og ønskes en torskefilet med skind, lægges fileterne i tomatsaucen med skindet opad. Når du han trække skindet af torsken, er den klar og tilberedt.

Opskriften er beregnet til fire personer, og den serveres med kogt pasta, men ris kan også bruges som tilbehør.

Opskrift på torsk i tomatsauce

torsk i tomatsauce
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Torsk i tomatsauce

5 fra 1 stemme
Her er min opskrift på torsk i tomatsauce, der er en nem og lækker fiskeret med inspiration fra det italienske køkken. Serveres med pasta.
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Italiensk
Kalorier: 576
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 rødløg - finthakket
  • 3 fed hvidløg - knust og finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dåse lima bønner - hvide bønner/butter beans
  • 2 tsk oregano - tørret
  • 1 bouillonterning - grøntsag
  • 400 g tomatpassata
  • 1 citron
  • 500 g torsk - filet uden ben
  • salt og friskkværnet peber
  • 400 g pasta - koges som anvist

Fremgangsmåde
 

  1. Til torsk i tomatsauce starter du med, at stege rødløg og hvidløg bløde i lidt olivenolie i en ikke for stor sauterpande eller alm. pande. Løgene skal ikke tage farve. Lad det stege 4-5 minutter.
  2. Limabønner kommes i en sigte og skylles under koldt vand, inden de kommes i panden sammen med en smuldret oregano, bouillonterning og tomatpassata. Rør det godt rundt.
  3. Lad det koge et par minutter, og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  4. De ben- og skindfri torskefileter skæres ud i passende stykker, og lækkes ned i tomatsaucen. Dryp fisken med citronsaft, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  5. Læg låg på pande, og lad torskeretten simre i ca. 10 minutter indtil torsken er tilberedt. Imens kan du koge pasta.

Næringsindhold

Kalorier: 576kcalKulhydrater: 80gProtein: 41gFedt: 11gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 6gKolesterol: 127mgNatrium: 1323mgKalium: 1409mgKostfibre: 8gSukker: 7gVitamin A: 554IUVitamin C: 25mgCalcium: 93mgJern: 7mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Torsk i tomatsauce serveres straks sammen med den kogte pasta.

Dertil gerne et stykke godt madbrød, og evt. dampet broccoli eller blomkål. Velbekomme.

Se også: Maskintorsk - lækkert torskefad med selleri

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften
Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill (med stegetid og kernetemperatur)→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required