• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Torsk en papillote

Torsk en papillote

torsk en papilotte pakke
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
36
SHARES
FacebookMessenger36PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 25. maj 2022 - Udgivet: 14. januar 2022

Torsk en papillote er benfri torskefilet, som pakkes ind i bagepapir sammen med blandt andet spidskål og gulerødder. En nem og sund opskrift.

Torsk en papillote lyder måske så fisefornemt, at du straks tænker, at det kan du ikke lave. Men så kan du godt tro om igen.

For faktisk er det en fantastisk nem og meget hurtig måde at tilberede torsk og grøntsager i ovnen på.

En papillote er blot en smart måde at pakke fisk og grøntsager ind på. Her kan du anvende bagepapir som i denne opskrift, men der kan også bruges sølvpapir.

Fordelen ved metoden er, at man holder både smag og fugt inde i posen. Altså en god metode til fisk på de mere travle hverdage, hvor der måske ikke er så meget tid til madlavningen.

Opskrift på torsk en papillote

torsk en papilotte pakke
Holger Rørby Madsen

Torsk en papillote

5 fra 2 stemmer
Torsk en papillote er benfri torskefilet, som pakkes ind i bagepapir sammen med blandt andet spidskål og gulerødder. En nem og sund opskrift.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g torskefilet - benfri
  • 4 gulerødder - i strimler
  • 1 stor porre - i strimler
  • 1 bundt forårsløg
  • ½ spidskål
  • olivenolie
  • timian - frisk
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Snit gulerødder og porre i tynde strimler, der heller ikke er for lange. Husk at grøntsagerne skal kunne tilberedes på 15 minutter i ovnen. Forårsløg snittes i tynde skiver.
  3. Spidskål snittes i tynde strimler fra spidsen og ind. Resten af spidskålen kan anvendes til spidskålssuppe eller spidskålssalat.
  4. Fordel grøntsagerne på fire stykker bagepapir (cirka 40 gange 40 centimeter). Krydr med en smule salt og peber.
  5. Tjek at torskefileterne er helt fri for ben, og del dem eventuelt i lidt mindre stykker.
  6. Læg torskestykkerne ovenpå grøntsagerne, og hæld ca. to spiseskefulde olivenolie ud på fisken i hver pakke. Krydr igen med lidt salt og friskkværnet peber. Kom lidt frisk timian på hver torsk en papillote.
  7. Fold den side af bagepapiret op over fisken, og derefter den anden side op over denne. Rul derefter sammen fra de to øvrige sider og stram til, så pakken nu er helt lukket.
  8. Stil fiskepakkerne på en bageplade, og derefter ind i den forvarmede ovn. Her skal torsk og grøntsager nu have 15 minutter. Server nu torsk en papillote.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Torsk en papillote anrettes på hver sin tallerken. Lad alle åbne deres egen fiskepakke ved bordet.

Server gerne retten med kogte ris og et stykke manitobabrød til.

Se også mine opskrifter på:

Rødspætter i bagepapir

Dampet torsk i ovn

Ovnbagt torsk med hvidvin

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Forsiden lige nu

kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften
Flytte hjemmefra opskrifter
Flytte hjemmefra opskrifter - nemme og billige retter til unge→ Se opskriften
spansk kylling
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo→ Se opskriften
billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
Råstegte gulerødder med spidskål→ Se opskriften
sprøde blomkålsnuggets med cornflakes
Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes - nem opskrift→ Se opskriften
pasta med adamamebønner
Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required