Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Dessert › Tiramisu cheesecake

Tiramisu cheesecake

tiramisu cheesecake
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMS

Her er opskriften på tiramisu cheesecake, der er en fantastisk dessertkage fra Newyorker By Heart. Med lagkagebunde, Kahlua og flødeostecreme.

Opskriften på tiramisu cheesecake passer til en springform, der har en diameter på ca. 20 centimeter.

Se også de populære opskrifter på:

  • Cheesecake med jordbær
  • Tiramisu

Ingredienser

2 lagkagebunde
¾ dl Kahlua
1½ spsk. instant kaffepulver (gerne espresso)

Fyld

1 bæger mascarpone (250 g)
1 bæger flødeost naturel
1 ¾ dl rørsukker
2 hele æg + 1 æggeblomme
1 tsk. vaniljeekstrakt

Topping

1 dl piskefløde, pisket til skum
Lidt flormelis, efter smag
Usødet kakao

Fremgangsmåde

  1. Hvis du bruger en lille springform til denne tiramisu cheesecake, så skær bundene til, så de passer.
  2. Bland Kahlua med kaffepulveret og rør det godt ud. Del Kahlua-blandingen i 2 lige store dele.
  3. Kom mascarpone, rørsukker og flødeost i en skål og pisk med en el-mikser til det er godt blandet og det er cremet, ca. 3 minutter. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt efter hvert æg. Rør vanilje og den ene halvdel af Kahlua-blandingen i.
  4. Smør springformen med smør og læg den ene bund ned i formen og pensl den så med halvdelen af den anden halvdel af Kahlua-blandingen. Hæld halvdejen af osteblandingen over og glat det ud.
  5. Pensl den anden lagkagebund med resten af Kahlua-blandingen og læg den ovenpå osteblandingen. Hæld resten af osteblandingen over og glat det ud.
  6. Sæt i ovnen ved 160 grader (ikke varmluft) i ca. 45-50 minutter, til midten kun er lidt "blævret". Tag den ud og lad den køle af på køkkenbordet i en times tid. Sæt den på køl og lad den stå i MINDST 6 timer, helst natten over.
  7. Pisk fløden til en rimelig stiv skum. Tilsæt så meget flormelis, så den passer til din smag.

Tips

Tag kagen ud af køleskabet og løsn den i kanterne.

Fjern ringen og fordel flødeskums-blandingen ovenpå.

Drys med usødet kakao og server.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billederesultat for chokolade panna cotta
    Chokolade panna cotta opskrift på 5 minutter
  • billede med sveskegrød
    Sveskegrød (nem og hurtig grød med svesker)
  • billede med boghvedegrød
    Boghvedegrød (opskrift på fynsk egnsret med boghvede)
  • Bagte figner
    Bagte figner (med honning og vaniljeis)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.