• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Dessert › Tiramisu cheesecake

Tiramisu cheesecake

tiramisu cheesecake
Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 3. oktober 2024 - Udgivet: 2. april 2020

Her er opskriften på tiramisu cheesecake, der er en fantastisk dessertkage fra Newyorker By Heart. Med lagkagebunde, Kahlua og flødeostecreme.

Opskriften på tiramisu cheesecake passer til en springform, der har en diameter på ca. 20 centimeter.

Se også de populære opskrifter på:

  • Cheesecake med jordbær
  • Tiramisu

Ingredienser

2 lagkagebunde
¾ dl Kahlua
1½ spsk. instant kaffepulver (gerne espresso)

Fyld

1 bæger mascarpone (250 g)
1 bæger flødeost naturel
1 ¾ dl rørsukker
2 hele æg + 1 æggeblomme
1 tsk. vaniljeekstrakt

Topping

1 dl piskefløde, pisket til skum
Lidt flormelis, efter smag
Usødet kakao

Fremgangsmåde

  1. Hvis du bruger en lille springform til denne tiramisu cheesecake, så skær bundene til, så de passer.
  2. Bland Kahlua med kaffepulveret og rør det godt ud. Del Kahlua-blandingen i 2 lige store dele.
  3. Kom mascarpone, rørsukker og flødeost i en skål og pisk med en el-mikser til det er godt blandet og det er cremet, ca. 3 minutter. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt efter hvert æg. Rør vanilje og den ene halvdel af Kahlua-blandingen i.
  4. Smør springformen med smør og læg den ene bund ned i formen og pensl den så med halvdelen af den anden halvdel af Kahlua-blandingen. Hæld halvdejen af osteblandingen over og glat det ud.
  5. Pensl den anden lagkagebund med resten af Kahlua-blandingen og læg den ovenpå osteblandingen. Hæld resten af osteblandingen over og glat det ud.
  6. Sæt i ovnen ved 160 grader (ikke varmluft) i ca. 45-50 minutter, til midten kun er lidt "blævret". Tag den ud og lad den køle af på køkkenbordet i en times tid. Sæt den på køl og lad den stå i MINDST 6 timer, helst natten over.
  7. Pisk fløden til en rimelig stiv skum. Tilsæt så meget flormelis, så den passer til din smag.

Tips

Tag kagen ud af køleskabet og løsn den i kanterne.

Fjern ringen og fordel flødeskums-blandingen ovenpå.

Drys med usødet kakao og server.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Forsiden lige nu

grøn aftensmad
Grøn aftensmad - opskrifter på udvalgte grønne retter→ Se opskriften
Billede af salat med torsk og grøntsager.
Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado→ Se opskriften
ribskage kage med ribs
Ribskage - mormors luftige kage med ribs→ Se opskriften
billederesultat for tærte
Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte→ Se opskriften
Vegetarisk grillspyd kan sagtens laves i god tid, inden grillen tændes. De har kun godt af at ligge og trække i marinaden, så de får ekstra knald på smagen. Foto: Charlotte Mithril
Vegetarisk grillspyd med grøntsager og halloumi→ Se opskriften
Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her