Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Tex Mex salat med kylling

Tex Mex salat med kylling

tex mex salat
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
36
SHARES
FacebookMessenger36PinterestEmailSMS

Tex Mex salat med kylling, majs og tacos er en hovedret, som ikke tager lang tid at lave. En rigtig hyggelig og sund hverdagsret.

Tex Mex salat er altid lækkert at sætte på bordet og det, uanset om det er på en travl hverdag eller som hyggelig gæstemad.

Indholdet kan varieres, som du synes, og retten er det, man vist kan kalde nippe-mad. Her nipper man det fra fadet, som man lige har lyst til.

Den mexicansk inspirerede kyllingesalat er lavet med blandt andet majs og tilbehøret er blandt andet avocado og tortilla-chips.

Opskriften er beregnet som en god hovedret til fire personer, men de enkelte mængder kan selvfølgelig nemt justeres til, som du synes.

Opskrift på Tex Mex salat

Tex Mex salat med kylling

Holger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Tex Mex salat med kylling, majs og tacos er en hovedret, som ikke tager lang tid at lave. En rigtig hyggelig og sund hverdagsret.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst
  • 1 portion taco mix (se opskrift her)
  • olivenolie (til stegning)
  • 150 g majs
  • 150 g spinat (frisk )
  • 1 agurk
  • 200 g små tomater
  • 2 avocado
  • 1 rødløg
  • 150 g tortilla chips
  • 1 glas taco sauce

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebrystfileterne skæres i mindre tern, og brunes på en pande i lidt olie. Steg cirka fire minutter.
  2. Tilsæt taco mic i passende mængde - afhængig af hvor stærk du ønsker kødet til din tex mex salat. Jeg plejer at bruge 4-5 teskefulde. Lad det brune med et minuts tid.
  3. Kom så majs på panden og steg videre i et par minutter mere, så kyllingestykkerne er gennemstegte. Tilsæt om nødvendigt lidt mere olivenolie.
  4. Spinat skylles grundigt og slynges tør. Agurk skæres i mindre tern, og tomaterne i kvarte, Avocado skæres i skiver (se her hvordan du nemt får skrællen af en avocado). Rødløg snittes fint.
  5. Find et stort fad frem, hvor du har plads til hele din tex mex salat.
  6. Anret kylling og majs på fadet. Ved siden lægges spinat, og derefter følger resten af ingredienserne hele vejen rundt. Læg også tortilla chips ved i fadet - eller anret dem i en skål ved siden af.
  7. Taco sauce hældes også i en lille skål.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Den færdige Tex Mex salat serveres eventuelt med små både af lime og en hjemmelavet guacamole til.

Du kan også lave en god salsa og hakke korianderblade groft, så folk selv kan strø dem ud over maden.

Se også mine opskrifter på:

Mexicanske fajitas med kylling

Tacosuppe

Chili con carne

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required