• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Supper › Tacosuppe - mexicansk suppe med nachos

Tacosuppe - mexicansk suppe med nachos

Tacosuppe
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  19. februar 2024 - Udgivet:  9. marts 2022

Indhold

  1. Tacosuppe med kidneybønner og majs smager helt fantastisk. Server suppen med nachos og creme fraiche, lige som de gør i Mexico.
  2. Opskrift på tacosuppe med nachos
  3. Tacosuppe
  4. Tip

Tacosuppe med kidneybønner og majs smager helt fantastisk. Server suppen med nachos og creme fraiche, lige som de gør i Mexico.

Tacosuppe smager dejlig krydret, og så sender den smagsløgene direkte på ferie i Mexico. Suppen er fuld af bønner, majs og chili, og det gør retten både velsmagende og sund.

Den lækreste måde at spise suppen på er ved at spise den med sprøde nachos og creme fraiche.

Du kan også lave en guacamole af avokadoer, som du pynter med frisk koriander.

Suppen er vegetarisk, så alle kan nyde den, men man savner bestemt ikke kød, da bønnerne mætter godt.

Opskrift på tacosuppe med nachos

Tacosuppe
Rakel Seneca

Tacosuppe

5 fra 4 stemmer
Tacosuppe med kidneybønner og majs smager helt fantastisk. Server suppen med nachos og creme fraiche, lige som de gør i Mexico.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Suppe
Køkken: Mexikansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen - stødt
  • 0,5 tsk kanel
  • 1 tsk chili - stødt
  • 1 tsk chiliflager
  • 2 stk laurbærblade
  • 2 store tomater
  • 1 tsk salt
  • 0,5 dl tomatpasta
  • 0,5 tsk friskkværnet peber
  • 2 dåser kidneybønner
  • 1 stk bouillonterning - vegetarisk
  • 5 dl vand
  • 100 g majs
  • 1 spsk limesaft
  • 1 håndfuld koriander
  • 4 spsk creme fraiche
  • 1 pose nachos

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at hakke løg og hvidløg fint. Tag nu en stor gryde og varm olien op, tilføj derefter løg og hvidløg. Steg det sammen i fire-fem minutter.
  2. Tilføj spidskommen, kanel, laurbærblade, chilipulver og chiliflager. Steg det sammen i et minut. Hak tomaterne fint og tilføj dem til gryden, tilføj salt og steg det sammen, indtil tomaterne bliver helt bløde.
  3. Tilføj tomatpasta og sort peber. Steg det i et minuts tid. Hæld nu kidneybønner, vand og bouillonterning i gryden, og lad det simre i cirka ti minutter.
  4. Tilføj majs og lad den simre i ti minutter mere. Smag til med limesaft og eventuelt mere salt eller chili.
  5. Pynt tacosuppe med hakkede, friske korianderblade og creme fraiche. Server suppen med sprøde nachos.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Kontroller selv mængden af chili i din tacosuppe. Opskriften er medium stærk, så du kan eventuelt tilføje mindre chili, hvis børn skal spise med, eller mere hvis du er vild med stærk mad. Se også vores samling af gode suppe opskrifter.

Se andre mexicanske opskrifter:

Chili con carne

Mexicansk simreret med oksekød

Vegetarisk enchiladas

Breakfast burrito

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required