• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling

Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling

En dejlig tabbouleh med ovnstegt kylling. Tabbouleh stammer oprindeligt fra Libanon, og tilberedes på en base af bulgur. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
18
SHARES
FacebookMessenger18PinterestEmailSMSSubscribe

En sund opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling. Tabbouleh er en ret fra Libanon, der laves med bulgur, citron, olie og andre grøntsager.

Opskriften på tabbouleh med ovnstegt kylling er beregnet som hovedret til fire personer.

Ingredienser til tabbouleh med ovnstegt kylling

1 kylling på 1,4 kilo
1 portion hjemmelavet barbecuesovs

Tabbouleh laves af

5 deciliter vand
2 terninger grøntsagsbouillon
2,5 deciliter bulgur
3 spiseskefulde olivenolie
1 fed hvidløg
1 økologisk citron
1 agurk
1 gul peberfrugt
1 stor dusk persille

Fremgangsmåde

  1. Start med kyllingen, du pensler med den hjemmelavede barbecuesovs. Steg kyllingen i en 180 grader varm ovn i cirka en time. Tag ud og lad hvile 15 minutter inden udskæring.
  2. I mellemtiden laver du en lækker omgang tabbouleh. Kog vand op sammen med bouillonterninger, og tilsæt bulgur. Rør rundt, og kom så olivenolie og presset hvidløgsfed ved. Riv også lidt citronsakl i, og pres lidt citronsaft i.
  3. Rør igen rundt, og lad nu din tabbouleh simre i 8-9 minutter ved helt lav varme med låget på.
  4. Tag derefter gryden af blusset, rør rundt og lad det nu trække i yderligere 10 minutter under låg, hvor tabboulehen køler lidt af.
  5. Gul peberfrugt skæres i mindre tern, og det samme med agurken.
  6. Vend peberfrugt og agurk i din tabbouleh, og tilsæt også friskhakket persille.

Server din tabbouleh med ovnstegt kylling sammen med den færdigstegte kylling.

Note: Det smager også rigtig godt at tilsætte friskhakket mynte i en tabbouleh, men det er ikke et krav.

Se også mine opskrifter på:

Bulgursalat med spidskål

Bulgur med peberfrugt

Kofta på spyd

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill - med stegetid og kernetemperatur→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften
hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her