Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling

Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling

Billede af tabbouleh med ovnstegt kylling.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
18
SHARES
FacebookMessenger18PinterestEmailSMS
Opdateret: 8. august 2025 - Udgivet: 9. november 2017

En sund opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling. Tabbouleh er en ret fra Libanon, der laves med bulgur, citron, olie og andre grøntsager.

Oversigt over indhold
  • En sund opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling. Tabbouleh er en ret fra Libanon, der laves med bulgur, citron, olie og andre grøntsager.
  • Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Kommentarer

Opskriften på tabbouleh med ovnstegt kylling er beregnet som hovedret til fire personer.

Klassisk tabbouleh fra Mellemøsten, som du selvfølgelig også kan servere til andet end kylling. nem at lave med blandt andet bulgur og hvidløg.

Se også mine opskrifter på:

  • Bulgursalat med spidskål
  • Bulgur med peberfrugt
  • Kofta på spyd

Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Mellemøsten
Kalorier: 731
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 kylling - på ca. 1,4 kilo
  • 4 spsk barbecuesovs - gerne hjemmelavet
Tabbouleh laves af
  • 5 dl vand
  • 2 terninger grøntsagsbouillon
  • 2,5 dl bulgur
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 citron
  • 1 agurk
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 håndfuld persille
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med kyllingen, som du pensler med barbecuesovs. Steg kyllingen i en 180 grader varm ovn (varmluft) i cirka en time. Tag ud og lad hvile 15 minutter inden udskæring.
  2. I mellemtiden laver du en lækker omgang tabbouleh. Kog vand op sammen med bouillonterninger, og tilsæt bulgur. Rør rundt, og kom så olivenolie og presset hvidløgsfed ved. Riv også lidt citronskal i, og pres lidt citronsaft i.
  3. Rør igen rundt, og lad nu din tabbouleh simre i 8-9 minutter ved helt lav varme med låget på.
  4. Tag derefter gryden af blusset, rør rundt og lad det nu trække i yderligere 10 minutter under låg, hvor tabboulehen køler lidt af.
  5. Gul peberfrugt skæres i mindre tern, og det samme med agurken.
  6. Vend peberfrugt og agurk i, og tilsæt også friskhakket persille.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 731kcalKulhydrater: 52gProtein: 43gFedt: 40gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 8gEnkelumættet fedt: 20gTransfedt: 0.2gKolesterol: 143mgNatrium: 417mgKalium: 817mgKostfibre: 11gSukker: 8gVitamin A: 514IUVitamin C: 76mgCalcium: 72mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Server din tabbouleh med ovnstegt kylling sammen med den færdigstegte kylling.

Note: Det smager også rigtig godt at tilsætte friskhakket mynte i en tabbouleh, men det er ikke et krav.

Se flere opskrifter:

  • Sådan laver du stegt kylling i ovn - med stegetid
  • Couscous salat
  • Kylling i flødetomatsovs med blomkålsris
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    august 08, 2025 at 11:39 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required