Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling

Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling

Billede af tabbouleh med ovnstegt kylling.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
18
SHARES
FacebookMessenger18PinterestEmailSMS

En sund opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling. Tabbouleh er en ret fra Libanon, der laves med bulgur, citron, olie og andre grøntsager.

Indhold
  • En sund opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling. Tabbouleh er en ret fra Libanon, der laves med bulgur, citron, olie og andre grøntsager.
  • Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Kommentarer

Opskriften på tabbouleh med ovnstegt kylling er beregnet som hovedret til fire personer.

Klassisk tabbouleh fra Mellemøsten, som du selvfølgelig også kan servere til andet end kylling. nem at lave med blandt andet bulgur og hvidløg.

Se også mine opskrifter på:

  • Bulgursalat med spidskål
  • Bulgur med peberfrugt
  • Kofta på spyd

Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling

Opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 15 minutter min
En sund opskrift på tabbouleh med ovnstegt kylling. Tabbouleh er en ret fra Libanon, der laves med bulgur, citron, olie og andre grøntsager.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Mellemøsten
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 kylling (på ca. 1,4 kilo)
  • 4 spsk barbecuesovs (gerne hjemmelavet)
Tabbouleh laves af
  • 5 dl vand
  • 2 terninger grøntsagsbouillon
  • 2,5 dl bulgur
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 citron
  • 1 agurk
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 håndfuld persille

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med kyllingen, som du pensler med barbecuesovs. Steg kyllingen i en 180 grader varm ovn (varmluft) i cirka en time. Tag ud og lad hvile 15 minutter inden udskæring.
  2. I mellemtiden laver du en lækker omgang tabbouleh. Kog vand op sammen med bouillonterninger, og tilsæt bulgur. Rør rundt, og kom så olivenolie og presset hvidløgsfed ved. Riv også lidt citronskal i, og pres lidt citronsaft i.
  3. Rør igen rundt, og lad nu din tabbouleh simre i 8-9 minutter ved helt lav varme med låget på.
  4. Tag derefter gryden af blusset, rør rundt og lad det nu trække i yderligere 10 minutter under låg, hvor tabboulehen køler lidt af.
  5. Gul peberfrugt skæres i mindre tern, og det samme med agurken.
  6. Vend peberfrugt og agurk i, og tilsæt også friskhakket persille.

Næringsindhold

Kalorier731kcalKulhydrater52gProtein43gFedt40gMættet fedt10gFlerumættet fedt8gEnkelumættet fedt20gTransfedt0.2gKolesterol143mgNatrium417mgKalium817mgKostfibre11gSukker8gVitamin A514IUVitamin C76mgCalcium72mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Server din tabbouleh med ovnstegt kylling sammen med den færdigstegte kylling.

Note: Det smager også rigtig godt at tilsætte friskhakket mynte i en tabbouleh, men det er ikke et krav.

Se flere opskrifter:

  • Sådan laver du stegt kylling i ovn - med stegetid
  • Couscous salat
  • Kylling i flødetomatsovs med blomkålsris
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    august 08, 2025 at 11:39 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required