Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Tilbehør › Syltede valnødder til ost eller desserter

Syltede valnødder til ost eller desserter

Syltede valnødder
4.8 fra 36 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
337
SHARES
FacebookMessenger337PinterestEmailSMS
Opdateret: 3. april 2023 - Udgivet: 25. februar 2022

Syltede valnødder med brun farin og kanel er et lækkert tilbehør til ost eller desserter. Opskriften her er virkelig nem at lave.

Syltede valnødder kræver faktisk kun en håndfuld ingredienser, som du sikkert allerede har liggende i dit køkken. Det tager også kun lige knap 30 minutter at lave dette tilbehør.

Server det som topping til desserter så som pandekager og is. Du kan også spise det sammen med ost som tilbehør til et ostebord. Personligt kan jeg også lide at hælde de søde valnødder på havregrød til morgenmad.

Du kan vælge enten at lade nødderne være hele eller groft hakket. Jeg gør det sidstnævnte, da det gør dem nemmere at spise.

Opskrift på syltede valnødder

Rakel Seneca

Syltede valnødder til ost eller dessert

4.81 fra 36 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 3 deciliter
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 345
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 100 g valnødder
  • 80 g brun farin
  • 1 dl vand
  • 20 g honning
  • 2 tsk kanel
  • 2 spsk citronsaft
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at komme valnødderne i en lille gryde med lidt vand. Kog vandet og hæld det fra, det fjerner bitterheden fra nødderne.
  2. Tag nu en anden gryde og tilføj brun farin, vand, honning, kanel og citronsaft. Lad det koge op og lad derefter siruppen simre i 20 minutter.
  3. Hæld valnødderne i siruppen og lad den simre i 10 minutter mere.
  4. Lad de syltede valnødder køle ned, og så er er de klar til servering.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 345kcalKulhydrater: 38gProtein: 5gFedt: 22gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 16gEnkelumættet fedt: 3gNatrium: 3mgKalium: 164mgKostfibre: 3gSukker: 33gVitamin A: 9IUVitamin C: 4mgCalcium: 42mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Prøv at tilføje en smule portvin eller en anden alkohol til siruppen. Det smager virkelig godt i syltede valnødder.

Jeg har endda prøvet opskriften med mørk øl i stedet for vand, og det kan virkelig anbefales.

Se også andre opskrifter med valnødder:

Hjemmelavet kanelte med valnødder

Daddelbrød med valnød

Figenmarmelade med valnødder og citron

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Hanne Clausen skriver

    februar 27, 2025 at 10:58 am

    Har ikke set opskriften

    Svar
  2. Dorte skriver

    november 24, 2024 at 2:57 pm

    Skal siruppen simre under låg?

    Svar
  3. Doris skriver

    marts 20, 2024 at 8:47 pm

    Er det flydende honning der skal benyttes

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required