Opskrift på svinemørbrad med parmaskinke. Mørbraden pakkes ind i skinke og persille, og steges mør i ovnen i 18 minutter.
Svinemørbrad med parmaskinke er en fremragende måde at tilberede mørbraden på.
Kødet bliver smagfuldt og mørt, men husk ikke at overtilberede kødet, da det så hurtigt bliver tørt.
Og en stegetid på 18 minutter passer perfekt.
Opskriften er til fire personer.
Opskrift på svinemørbrad med parmaskinke
Ingredienser
- 1 svinemørbrad afpudset
- 5 skiver parmaskinke
- 1 bundt persille finthakket
- olivenolie
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Afpuds svinemørbraden, hvor du fjerner sølvsene og andre urenheder. Der skal kun være kød tilbage.
- Smelt lidt smør på en meget varm pande, og brun kortvarigt svinemørbraden på alle sider, så den får en god kulør. Som på billedet.
- Tag mørbraden af panden.
- Bred fem skiver parmaskinke ud på et stykke bagepapir, så længden passer med længden på mørbraden.
- Hak persille fint. og fordel ud over skinken. Dryp en lille sjat olie over, og læg mørbraden på. Krydr den med salt og peber.
- Fold nu skinken op omkring svinemørbraden, og rul den ind i bagepapiret, som skal med i ovnen for at holde på både smag og form.
- Læg den i et ildfast fad, og giv den 18 minutter i en 190 grader varm ovn (varmluft).
- Tag svinemørbraden ud, og lad den nu hvile utildækket i mindst 15 minutter inden den skæres ud i skiver med en skarp kniv.
Næringsindhold
Tips
Svinemørbrad med parmaskinke kan serveres med flødekartofler og en salat med spidskål.
Se også disse opskrifter med svinemørbrad:
Comments
No Comments