• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Svinemørbrad med parmaskinke i ovn

Svinemørbrad med parmaskinke i ovn

billederesultat for svinemørbrad med parmaskinke
4.7 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
623
SHARES
FacebookMessenger623PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  21. juni 2023 - Udgivet:  11. september 2020

Opskrift på svinemørbrad med parmaskinke. Mørbraden pakkes ind i skinke og persille, og steges mør i ovnen i 18 minutter.

Svinemørbrad med parmaskinke er en fremragende måde at tilberede mørbraden på.

Kødet bliver smagfuldt og mørt, men husk ikke at overtilberede kødet, da det så hurtigt bliver tørt.

Og en stegetid på 18 minutter passer perfekt.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på svinemørbrad med parmaskinke

billederesultat for svinemørbrad med parmaskinke
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Svinemørbrad med parmaskinke i ovn

4.70 fra 10 stemmer
Opskrift på svinemørbrad med parmaskinke. Mørbraden pakkes ind i skinke og persille, og steges mør i ovnen i 18 minutter.
Forb. tid 12 minutter min
Tilb. tid 18 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 160
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 svinemørbrad - afpudset
  • 5 skiver parmaskinke
  • 1 bundt persille - finthakket
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Afpuds svinemørbraden, hvor du fjerner sølvsene og andre urenheder. Der skal kun være kød tilbage.
  2. Smelt lidt smør på en meget varm pande, og brun kortvarigt svinemørbraden på alle sider, så den får en god kulør. Som på billedet.
  3. Tag mørbraden af panden.
  4. Bred fem skiver parmaskinke ud på et stykke bagepapir, så længden passer med længden på mørbraden.
  5. Hak persille fint. og fordel ud over skinken. Dryp en lille sjat olie over, og læg mørbraden på. Krydr den med salt og peber.
  6. Fold nu skinken op omkring svinemørbraden, og rul den ind i bagepapiret, som skal med i ovnen for at holde på både smag og form.
  7. Læg den i et ildfast fad, og giv den 18 minutter i en 190 grader varm ovn (varmluft).
  8. Tag svinemørbraden ud, og lad den nu hvile utildækket i mindst 15 minutter inden den skæres ud i skiver med en skarp kniv.

Næringsindhold

Kalorier: 160kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Svinemørbrad med parmaskinke kan serveres med flødekartofler og en salat med spidskål.

Se også disse opskrifter med svinemørbrad:

Svinemørbrad med honning

4.6 fra 33 stemmer
Opskrift på lækker svinemørbrad med honning og soja. Mørbraden kan enten grilles eller pandesteges, og glaseres med honning og soja.
Gå til opskrift
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja

Helstegt svinemørbrad i ovn

4.8 fra 141 stemmer
Lækker opskrift på helstegt svinemørbrad i ovn, der steges uden brug af sølvpapir. Stegetiden for hel mørbrad i ovn er ca. 18 minutter.
Gå til opskrift
Billederesultat for helstegt svinemørbrad i ovn

Flækket mørbrad

4.8 fra 25 stemmer
Her får du min opskrift på flækket mørbrad. En hel svinemørbrad flækkes og marineres med rosmarin og hvidløg, inden den grilles mør og lækker på grillen.
Gå til opskrift
flækket mørbrad med rosmarin og hvidløg
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required