Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Svinemørbrad med champignonsovs

Svinemørbrad med champignonsovs

Svinemørbrad med champignonsovs opskrift
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
30
SHARES
FacebookMessenger30PinterestEmailSMS
Opdateret: 1. marts 2024 - Udgivet: 22. oktober 2019

Her er en hurtig opskrift på svinemørbrad med champignonsovs, som du kan lave færdig på 15 minutter. Serveres med kogte ris og dampet romanesco, blomkål eller broccoli.

Oversigt over indhold
  • Her er en hurtig opskrift på svinemørbrad med champignonsovs, som du kan lave færdig på 15 minutter. Serveres med kogte ris og dampet romanesco, blomkål eller broccoli.
  • Opskrift på hurtig mørbrad med champignonsovs
  • Svinemørbrad med champignonsovs - nem opskrift
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Svinemørbrad med champignonsovs er en dansk klassiker, som er dejlig hverdagsmad, fordi den er så simpel en ret.

Samtidig er den hurtig at tilberede, så du faktisk kan servere mørbradbøffer med den cremede champignonsovs på cirka 15 minutter.

Jeg har her anvendt mørke champignon, men de lyse kan selvfølgelig bruges på samme måde.

Opskriften er til fire personer.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Mørbradgryde
  • Mørbrad i fad
  • Svinemørbrad stegt som vildt

Opskrift på hurtig mørbrad med champignonsovs

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Svinemørbrad med champignonsovs - nem opskrift

5 fra 3 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 716
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 250 g champignon
  • 1 rød peberfrugt
  • 3 dl piskefløde
  • 1 håndfuld persille - hakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g ris - koges som anvist på pakken
  • 1 romanesco - i buketter
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Svinemørbrad klargøres, hvor sølvsene og fedt skæres fra. Del mørbraden i cirka otte lige store bøffer.
  2. Børst champignon rene for jord, og del dem i halve eller kvarte. peberfrugt skæres i små stykker.
  3. Varm en pande op ved høj varme, og kom lidt olie på.
  4. Steg mørbradbøfferne i 2-3 minutter på hver side, så de virkelig får en god stegeskorpe, og tag dem til side på et fad.
  5. Svits nu champignon på den varme pande, så de bliver stegt godt igennem.
  6. Kom så peberfrugt ved, og svits videre et minut, inden du tilsætter fløden.
  7. Lad det koge op og creme lidt ind, hvorefter du smager champignonsovsen til med salt og peber.
  8. Vend også friskhakket persille i.
  9. Kog ris som anvist på pakken, og damp romanesco i ca. 3 minutter i letsaltet vand.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 716kcalKulhydrater: 62gProtein: 43gFedt: 33gMættet fedt: 19gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 9gTransfedt: 0.1gKolesterol: 182mgNatrium: 711mgKalium: 1307mgKostfibre: 5gSukker: 8gVitamin A: 2124IUVitamin C: 191mgCalcium: 84mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Læg mørbradbøfferne tilbage i sovsen, og server straks retten sammen med dampet romanesco, dampet broccoli eller kogt blomkål.

Selvfølgelig skal der også kogte ris til mørbradbøfferne.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required