Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Svin og pasta - italiensk simremad

Svin og pasta - italiensk simremad

Svin og pasta - italiensk simremad
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
25
SHARES
FacebookMessenger25PinterestEmailSMS
Opdateret: 10. oktober 2023 - Udgivet: 10. oktober 2023

Svin og pasta er en lækker opskrift med inspiration fra det italienske køkken. En simreret med nakkefilet, der passer perfekt til pasta.

Her får du en lækker opskrift med svin og pasta, som en italiensk mama kunne finde på at lave den.

En skøn og nem gryderet med inspiration fra det italienske køkken, og her er det med nakkefilet fra gris. Du kan skære mindre tern af en nakkefilet, eller blot købe en pakke nakkekoteletter, og skære dem ud.

Se også: Spaghetti med bacon, olie, hvidløg og basilikum

Retten er ellers ganske simpel, og den får blandt andet smag fra de soltørrede tomater, og efter et par timer smages der til, inden den kogte pasta vendes i.

Opskriften er beregnet til fire personer som aftensmad.

Opskrift på gryde med svin og pasta

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Svin og pasta

5 fra 2 stemmer
Samlet tid 2 timer t 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 625
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 450 g nakkefilet - i mindre tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 rødløg - grofthakket
  • 6 fed hvidløg - hakket
  • 250 g knoldselleri - i mindre tern
  • 150 g gulerødder - i mindre stykker
  • 3 dl vand - gerne kogende
  • 1 terning svinebouillon
  • 400 g tomatpassate
  • 3 spsk soltørrede tomater - i mindre stykker
  • 1 spsk salvie - tørret
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 350 g spaghetti - koges som anvist
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Til denne ret med svin og pasta starter du med, at brune svinekødet grundigt og krydre det med salt og peber. Jeg plejer at gøre det i en pande, hvorefter det kommes i en gryde med god plads. Du kan selvfølgelig stege det direkte i gryden. Svinekødet brunes uden brug af fedtstof.
  2. Stil panden tilbage på kogepladen, og kom en spiseskefuld olivenolie på. Svits nu hurtigt løg og hvidløg, hvorefter knoldselleri og gulerødder kommes ved. Svitses et minuts tid og kommes op i gryden til kødet.
  3. Fjern stegepanden og stil gryden på kogepladen. Tilsæt vand, en bouillonterning, tomatpassata, soltørrede tomater og salvie.
  4. Lad det koge op, læg låg på, skrue ned for varmen og lad nu svinegryden simre i ca. 2 timer.
  5. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  6. Kog pasta al dente, altså såp din spaghetti stadig har lidt bid.
  7. Vend den kogte pasta i gryderetten, og tilsæt evt. lidt af kogevandet fra pastaen.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 625kcalKulhydrater: 103gProtein: 32gFedt: 11gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 46mgNatrium: 1699mgKalium: 2024mgKostfibre: 11gSukker: 21gVitamin A: 7844IUVitamin C: 49mgCalcium: 143mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den lækre italienske ret med svin og pasta serveres straks.

Pastaretten kan serveres som den er, eller sammen med en nem tomatsalat.

I stedet for spaghetti kan der selvfølgelig også anvendes andre typer af pasta. Velbekomme.

Se også: Pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required