Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Svin og pasta

Svin og pasta (klassisk italiensk simremad, der er nem at lave)

Svin og pasta - italiensk simremad
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
25
DELINGER
Facebook25PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Svin og pasta
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på gryde med svin og pasta
  • Tips
  • Kommentarer

Svin og pasta

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 2 timer t 30 minutter min
Svin og pasta er en lækker opskrift med inspiration fra det italienske køkken. En simret med nakkefilet, der passer perfekt til pasta.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 450 g nakkefilet (i mindre tern)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 rødløg (grofthakket)
  • 6 fed hvidløg (hakket)
  • 250 g knoldselleri (i mindre tern)
  • 150 g gulerødder (i mindre stykker)
  • 3 dl vand (gerne kogende)
  • 1 terning svinebouillon
  • 400 g tomatpassate
  • 3 spsk soltørrede tomater (i mindre stykker)
  • 1 spsk salvie (tørret)
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 350 g spaghetti (koges som anvist)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Til denne ret med svin og pasta starter du med, at brune svinekødet grundigt og krydre det med salt og peber. Jeg plejer at gøre det i en pande, hvorefter det kommes i en gryde med god plads. Du kan selvfølgelig stege det direkte i gryden. Svinekødet brunes uden brug af fedtstof.
  2. Stil panden tilbage på kogepladen, og kom en spiseskefuld olivenolie på. Svits nu hurtigt løg og hvidløg, hvorefter knoldselleri og gulerødder kommes ved. Svitses et minuts tid og kommes op i gryden til kødet.
  3. Fjern stegepanden og stil gryden på kogepladen. Tilsæt vand, en bouillonterning, tomatpassata, soltørrede tomater og salvie.
  4. Lad det koge op, læg låg på, skrue ned for varmen og lad nu svinegryden simre i ca. 2 timer.
  5. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  6. Kog pasta al dente, altså såp din spaghetti stadig har lidt bid.
  7. Vend den kogte pasta i gryderetten, og tilsæt evt. lidt af kogevandet fra pastaen.

Næringsindhold

Kalorier625kcalKulhydrater103gProtein32gFedt11gMættet fedt3gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt5gKolesterol46mgNatrium1699mgKalium2024mgKostfibre11gSukker21gVitamin A7844IUVitamin C49mgCalcium143mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på gryde med svin og pasta

Her får du en lækker opskrift med svin og pasta, som en italiensk mama kunne finde på at lave den.

En skøn og nem gryderet med inspiration fra det italienske køkken, og her er det med nakkefilet fra gris. Du kan skære mindre tern af en nakkefilet, eller blot købe en pakke nakkekoteletter, og skære dem ud.

Se også: Spaghetti med bacon, olie, hvidløg og basilikum

Retten er ellers ganske simpel, og den får blandt andet smag fra de soltørrede tomater, og efter et par timer smages der til, inden den kogte pasta vendes i.

Opskriften er beregnet til fire personer som aftensmad.

Tips

Den lækre italienske ret med svin og pasta serveres straks.

Pastaretten kan serveres som den er, eller sammen med en nem tomatsalat.

I stedet for spaghetti kan der selvfølgelig også anvendes andre typer af pasta. Velbekomme.

Se også: Pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required