Her får du opskriften på stegte rejer. Rejerne vendes i lidt mel og krydderier, inden de steges sprøde på panden. Rejerne er gode som en hurtig snack.
Stegte rejer er en lækker og hurtig snack, som du kan lave på få minutter.
Du skal bruge små rejer, og det kan eventuelt være friske fjordrejer.
Disse rejer er krydret med blandt andet cayennepeber, der selvfølgelig tilfører en stærk smag. Pas på med ikke at bruge for meget af det, og undlad det hvis du ønsker en mildere smag.
Opskriften er beregnet som snack til fire personer, da man ikke kan spise så mange af rejerne.
Se også her hvordan kokken Thomas Pasfall laver skaldyrscocktail.
Ingredienser til stegte rejer
150 gram små rejer med skal på
2 spiseskefulde mel
1 knivspids cayennepeber
1 teskefuld paprika
Lidt salt
Fremgangsmåde
- Kom de små rejer i en sigte og skyl dem under den kolde hane. Dryp af og kom rejerne i en skål.
- Tilsæt mel, cayennepeber, paprika og lidt salt.
- Vend rejer og krydderier godt rundt.
- Varm en pande op ved høj varme og kom en god sjat solsikkeolie på.
- Rejerne hældes på panden og steges cirka 3-4 minutter, hvor du løbende ryster dem rundt på panden. De stegte rejer skal være sprøde og knasende uden af være forbrændte.
Servering
De stegte rejer krydres med et lille drys salt efter stegning, og serveres straks.
Se også opskriften på rejesalat med asparges.
Din vurdering
-
Stegte rejer
Stem her
( stemmer)
Comments
No Comments