Her fรฅr du opskriften pรฅ stegte rejer. Rejerne vendes i lidt mel og krydderier, inden de steges sprรธde pรฅ panden. Rejerne er gode som en hurtig snack.
Stegte rejer er en lรฆkker og hurtig snack, som du kan lave pรฅ fรฅ minutter.
Du skal bruge smรฅ rejer, og det kan eventuelt vรฆre friske fjordrejer.
Disse rejer er krydret med blandt andet cayennepeber, der selvfรธlgelig tilfรธrer en stรฆrk smag. Pas pรฅ med ikke at bruge for meget af det, og undlad det hvis du รธnsker en mildere smag.
Opskriften er beregnet som snack til fire personer, da man ikke kan spise sรฅ mange af rejerne.
Se ogsรฅ her hvordan kokken Thomas Pasfall laver skaldyrscocktail.
Ingredienser til stegte rejer
150 gram smรฅ rejer med skal pรฅ
2 spiseskefulde mel
1 knivspids cayennepeber
1 teskefuld paprika
Lidt salt
Fremgangsmรฅde
- Kom de smรฅ rejer i en sigte og skyl dem under den kolde hane. Dryp af og kom rejerne i en skรฅl.
- Tilsรฆt mel, cayennepeber, paprika og lidt salt.
- Vend rejer og krydderier godt rundt.
- Varm en pande op ved hรธj varme og kom en god sjat solsikkeolie pรฅ.
- Rejerne hรฆldes pรฅ panden og steges cirka 3-4 minutter, hvor du lรธbende ryster dem rundt pรฅ panden. De stegte rejer skal vรฆre sprรธde og knasende uden af vรฆre forbrรฆndte.
Servering
De stegte rejer krydres med et lille drys salt efter stegning, og serveres straks.
Se ogsรฅ opskriften pรฅ rejesalat med asparges.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat pรฅ Madens Verdens kogebรธger
- Adgang til den populรฆre favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemรฆrk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments