Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Stegt palmekål - nem og lækker opskrift

Stegt palmekål - nem og lækker opskrift

billede med stegt palmekål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS

Sådan laver du stegt palmekål. Palmekålen er super sund og nem at tilberede, og her er den i selskab med hvidløg og soltørrede tomater.

Stegt palmekål er sundt tilbehør, og her får kålen selskab af både lidt hvidløg og soltørrede tomater.

Palmekål anvendes en del i det italienske køkken, og den er nem at tilberede som lækkert tilbehør med denne opskrift.

Mængderne kan varieres og her er den beregnet som let tilbehør sammen med andet tilbehør til forskellige retter.

Tip: Skær palmekålen i brede stykken fra spidsen og ind, men når du kommer længere ind kan du med fordel fjerne stokken. Den er nemlig mere bitter (men kan sagtens spises).

Se også disse opskrifter:

Grønkålssalat

Spidskålsmuffins

Pasta med savoykål og bacon

Pasta med glaskål og palmekål

Opskrift på stegt palmekål

Stegt palmekål med soltørrede tomater og hvidløg

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Sådan laver du stegt palmekål. Palmekålen er super sund og nem at tilberede, og her er den i selskab med hvidløg og soltørrede tomater.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • olivenolie
  • 300 g palmekål skåret i brede stykker
  • 4 fed hvidløg knust og finthakket
  • 75 g soltørrede tomater i olie
  • citronsaft friskpresset
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Til stegt palmekål starter du med at varme en pande op ved en god varme, hvorefter der tilsættes en god sjat olivenolie.
  2. Palmekål skæres ud i brede stykker på ca. 5 centimeter. Steges et minuts tid på panden.
  3. Tilsæt hvidløg, der er hakket fint, sammen med soltørrede tomater i olie og en god sjat friskpresset citronsaft.
  4. Skru lidt ned for varmen, vend rundt og steg et minuts tid mere. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier143kcalKulhydrater15gProtein5gFedt9gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gNatrium642mgKalium924mgKostfibre5gSukker8gVitamin A7657IUVitamin C81mgCalcium217mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Den stegte palmekål serveres straks, og den er god som tilbehør til ovnstegt kylling, svinekød og mange andre retter. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    oktober 01, 2024 at 10:36 am

    Tak fordi du bruger opskriften og kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required