• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater

Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater

Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
210
SHARES
FacebookMessenger210PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 24. april 2024 - Udgivet: 24. april 2024

Få min opskrift på stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater, der nem at lave både som hverdagsmad og mad til gæster.

Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater en himmelsk lækker ret, der både er nem og hurtig at lave.

Mørbraden steges på en pande, og det tager 12 minutter. Imens røres den lækre marinade sammen. Og så er det bare at servere.

Retten er fantastisk hverdagsmad, men den er også god at servere til gæster.

En svinemørbrad passer til 4 personer hvis ikke I er meget kødspisende, og ellers laver du bare to mørbrad. Fremgangsmåden er den samme, og du laver blot dobbelt portion marinade. Se også min populære opskrift på luksus mørbradgryde.

Opskrift på mørbrad med marinade

Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater

4.67 fra 3 stemmer
Få min opskrift på stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater, der nem at lave både som hverdagsmad og mad til gæster.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 354
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad - afpudset
  • olivenolie - til stegning
  • salt og friskkværnet peber
Marinade
  • 4 spsk olivenolie
  • 4 spsk soltørrede tomater - hakket
  • 4 fed hvidløg - knust og finthakket
  • 2 spsk persille - hakket
  • 1 spsk citronsaft

Fremgangsmåde
 

  1. Til stegt mørbrad med marinade starter du med at pudse 1 svinemørbrad af for sølvsene og andre urenheder.
  2. Brun så mørbraden på en tør pande hele vejen rundt, kom en sjat olivenolie ved, og steg den færdig. Samlet stegetid inkl. bruning er 12 minutter, hvor den vendes ofte. Krydres med salt og friskkværnet peber og tages til side.
  3. Til marinade røres 4 spsk olivenolie sammen med 4 spsk soltørrede tomater, 4 fed hvidløg, 2 spsk persille og 1 spsk citronsaft. Krydr også med lidt salt og peber.
  4. Når mørbraden har trukket 5-10 minutter, skæres den i passende skiver og anrettes på et fad.
  5. Læg skiverne lidt på skrå som vist på billedet, og fordel den fantastiske marinade på kødet.

Næringsindhold

Kalorier: 354kcalKulhydrater: 4gProtein: 32gFedt: 23gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 15gTransfedt: 0.1gKolesterol: 98mgNatrium: 667mgKalium: 788mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 216IUVitamin C: 7mgCalcium: 23mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Stegt mørbrad med marinade serveres sammen med lækkert tilbehør, og det kan eks. være en skøn kartoffelsalat med asparges og tomater.

Se også mine opskrifter på:

Svinemørbrad med limabønner, broccoli og sovs

Svinemørbrad i airfryer - med glasering

Mørbrad i fad med bacon og cocktailpølser

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. ulla

    august 07, 2025 at 10:04 am

    lækker opskrift

    Svar
  2. Ulla Nielsen

    februar 20, 2025 at 10:01 am

    Jeg mangler noget tilbehør til denne ret, kartofler ? Hvilken slags, og måske noget sauce, eller er marinaden nok?

    Svar
    • Karin Mikkelsen

      marts 15, 2025 at 2:57 pm

      Prøv med knuste kartofler og kold barbecue sovs ( halv barbecue og halv creme fraiche ) og mormor salat

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)
  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Forsiden lige nu

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)→ Se opskriften
provencalsk pastaret
Provencalsk pastaret uden kød→ Se opskriften
billederesultat for blomkålstærte
Blomkålstærte (opskrift på tærte med blomkål, spinat og bacon)→ Se opskriften
vegetarisk wok med grøntsager og kokosmælk
Vegetarisk wok - nem grøntsagswok med kokosmælk→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
broget hverdagsgryde
Broget hverdagsgryde (nem og klassisk gryderet)→ Se opskriften
Madplan uge 36
Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage→ Se opskriften
kyllingefarsbrød
Kyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kylling→ Se opskriften
Teriyaki gulerødder med salat
Teriyaki gulerødder med salat og nødder→ Se opskriften
salat med hvedekerner
Salat med hvedekerner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required