Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater

Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater

Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook257PinterestSMSEmailMessenger
257
DELINGER

Få min opskrift på stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater, der nem at lave både som hverdagsmad og mad til gæster.

Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater en himmelsk lækker ret, der både er nem og hurtig at lave.

Mørbraden steges på en pande, og det tager 12 minutter. Imens røres den lækre marinade sammen. Og så er det bare at servere.

Retten er fantastisk hverdagsmad, men den er også god at servere til gæster.

En svinemørbrad passer til 4 personer hvis ikke I er meget kødspisende, og ellers laver du bare to mørbrad. Fremgangsmåden er den samme, og du laver blot dobbelt portion marinade. Se også min populære opskrift på luksus mørbradgryde.

Opskrift på mørbrad med marinade

Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Få min opskrift på stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater, der nem at lave både som hverdagsmad og mad til gæster.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad (afpudset)
  • olivenolie (til stegning)
  • salt og friskkværnet peber
Marinade
  • 4 spsk olivenolie
  • 4 spsk soltørrede tomater (hakket)
  • 4 fed hvidløg (knust og finthakket)
  • 2 spsk persille (hakket)
  • 1 spsk citronsaft

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Til stegt mørbrad med marinade starter du med at pudse 1 svinemørbrad af for sølvsene og andre urenheder.
  2. Brun så mørbraden på en tør pande hele vejen rundt, kom en sjat olivenolie ved, og steg den færdig. Samlet stegetid inkl. bruning er 12 minutter, hvor den vendes ofte. Krydres med salt og friskkværnet peber og tages til side.
  3. Til marinade røres 4 spsk olivenolie sammen med 4 spsk soltørrede tomater, 4 fed hvidløg, 2 spsk persille og 1 spsk citronsaft. Krydr også med lidt salt og peber.
  4. Når mørbraden har trukket 5-10 minutter, skæres den i passende skiver og anrettes på et fad.
  5. Læg skiverne lidt på skrå som vist på billedet, og fordel den fantastiske marinade på kødet.

Næringsindhold

Kalorier354kcalKulhydrater4gProtein32gFedt23gMættet fedt4gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt15gTransfedt0.1gKolesterol98mgNatrium667mgKalium788mgKostfibre1gSukker2gVitamin A216IUVitamin C7mgCalcium23mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Stegt mørbrad med marinade serveres sammen med lækkert tilbehør, og det kan eks. være en skøn kartoffelsalat med asparges og tomater.

Se også mine opskrifter på:

Svinemørbrad med limabønner, broccoli og sovs

Svinemørbrad i airfryer - med glasering

Mørbrad i fad med bacon og cocktailpølser

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. ulla skriver

    august 07, 2025 at 10:04 am

    lækker opskrift

    Svar
  2. Ulla Nielsen skriver

    februar 20, 2025 at 10:01 am

    Jeg mangler noget tilbehør til denne ret, kartofler ? Hvilken slags, og måske noget sauce, eller er marinaden nok?

    Svar
    • Karin Mikkelsen skriver

      marts 15, 2025 at 2:57 pm

      Prøv med knuste kartofler og kold barbecue sovs ( halv barbecue og halv creme fraiche ) og mormor salat

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave og bliv PLUS-medlem nu

madens verden logo opskrifter på god mad

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Men har du overvejet, at give dig selv en gave og blive PLUS-medlem af Madens Verden? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required