Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Spiselig cookie dough - opskrift på rå cookiedej

Spiselig cookie dough - opskrift på rå cookiedej

Rå cookie dough i bæger
4.8 fra 27 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMS

Cookie dough er spiselig rå cookiedej - ethvert barns drøm. Nu kan vi endelig spise det råt eller i is uden bekymringer for at blive syge.

Cookie dough er rå cookiedej - så bliver det altså ikke bedre. Dette er den ultimative dessert, og den er næsten for lækker til, at man når at servere den, før den er spist.

De fleste af os ved godt, at man ikke burde spise rå kagedej. Men jeg tror også, at de fleste har lykkelige barndomsminder om at stjæle den rå dej, når der skulle bages.

Der er mange grunde til, at man ikke skal spise rå dej, blandt andet på grund af rå æg, bagepulver og ubehandlet mel.

Det har jeg sørget for, der ikke er i denne opskrift. Dermed er den 100 procent spiselig.

Jeg glemmer aldrig en historie, som min mormor fortalte mig, da jeg var barn og spiste en hel masse rå småkagedej. Hun fortalte, at børn som spiser dej med bagepulver, vil blive pustet op.

Husk at varmebehandle melet

Ligesom en ballon og dermed begynde at svæve. Det er selvfølgelig løgn, men vi skal alligevel være forsigtige med at spise en normal kagedej, før den bliver bagt.

Derfor kan jeg nu stolt præsentere en opskrift på spiselig cookie dough - rå cookiedej, som man hverken får ondt i maven af eller andre sygdomme.

Det er vigtigt at varmebehandle den mel, man bruger i denne opskrift. Det kan man gøre både i en ovn og en mikroovn. Det vigtige er, at temperaturen på melet er over 70 grader.

Denne opskrift kan man spise som den er, eller man kan blive inspireret af Ben & Jerrys og blande stykker af den sammen med vaniljeis. Dette kan klart anbefales.

Opskrift på cookie dough - rå cookiedej

Spiselig cookie dough - rå cookiedej

Rakel Seneca
4.8 fra 27 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Spiselig cookie dough - rå cookiedej er ethvert barns drøm. Nu kan vi endelig spise dejen rå uden bekymringer for at blive syge.
Antal: 1 personer
Ret: Søde sager
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 50 g hvedemel
  • 40 g smør blødt
  • 1 spsk mælk
  • 20 g sukker
  • 40 g brun farin
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 50 g chokolade

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 175 grader og spred melet ud på en bradepande. Bag det i cirka fem til 10 minutter. Hvis du har et termometer, kan du tjekke, om melet har en temperatur på 70 grader.
  2. I en skål tilføjer du blødt smør, sukker, brun farin og vaniljesukker. Pisk det godt sammen, så det bliver dejligt luftigt.
  3. Tilføj langsomt melet og mælket. Forsæt med at piske det sammen.
  4. Hak chokoladen groft. Vend chokoladestykkerne sammen med dejen.
  5. Så er den klar til at blive spist. Du kan eventuelt vælge at rulle den til små kugler eller bare spise den som den er.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Se også nogle af vores andre amerikanske desserter og kager:

Amerikanske pandekager
Min opskrift på amerikanske pandekager toppet med sirup og blåbær. De er små og tykke, og så passer de perfekt til morgenmad eller brunch.
Se opskriften her
billede med amerikanske pandekager med blåbær og sirup
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Lea skriver

    februar 18, 2025 at 7:12 pm

    Jeg har godt nok prøvet mange af disse opskrifter, men der har simpelthen ikke været en som denne.

    Svar

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required