• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Spinatrøsti med kartofler og frisk spinat

Spinatrøsti med kartofler og frisk spinat

spinatrøsti med kartofler
Spinatrøsti med kartofler er en lækker omgang røsti, der laves med frisk spinat og revne kartofler. De bages færdige i ovnen. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  31. januar 2024 - Udgivet:  31. januar 2024

Del gerne:
1.5k
SHARES
FacebookMessenger1.5kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er en opskriften på spinatrøsti med kartofler, som smager fremragende. Laves af frisk spinat og revne kartofler og bages færdige i ovnen.
  2. Opskrift på spinatrøsti
  3. Spinatrøsti med kartofler og frisk spinat
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Relaterede opskrifter
  8. Kartoffelrøsti
  9. Grønkålsrøsti
Gå til opskrift

Her er en opskriften på spinatrøsti med kartofler, som smager fremragende. Laves af frisk spinat og revne kartofler og bages færdige i ovnen.

Spinatrøsti er fantastisk tilbehør til mange retter med kød, og der er flere måder at lave dem på.

Normalt laver jeg bare hele portionen i en lille bradepande, hvorefter jeg skærer dem ud efter turen i ovnen. Det synes jeg er nemt.

Men du kan også forme dem til runde røsti, og lægge dem på en bageplade. Det er op til dig.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på spinatrøsti

spinatrøsti med kartofler

Spinatrøsti med kartofler og frisk spinat

Her er en opskriften på spinatrøsti med kartofler, som smager fremragende. Laves af frisk spinat og revne kartofler og bages færdige i ovnen.
Bedømmelse
4.8 fra 4 stemmer
RetTilbehør
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 1 time time 35 minutter minutter
Samlet tid: 50 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 600 g kartofler
  • 1 løg - stort
  • 2 fed hvidløg
  • 150 g spinat - frisk
  • 1 æg
  • 50 g fløde
  • 1 spsk timian - frisk
  • 1 spsk smør - til stegning
  • Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Skræl kartoflerne og skyl spinaten grundigt.
  • Snit løg og hvidløg fint og sauter det af i en spiseskefuld smør på en varm pande. Uden dog at tage farve.
  • Tilsæt gradvist den friske spinat, så den falder sammen.
  • Rør æg og fløde sammen med lidt timian, salt og friskkværnet peber.
  • Riv kartoflerne på den grove side af rivejernet og tilsæt dem til panden. Kom også ægge- og flødemassen ved, og vend det hele godt sammen.
  • Fordel indholdet i en smurt, lille bradepande, eller form til runde spinatrøsti, som sættes på en bageplade med bagepapir.
  • Bages ca. 35 minutter ved 200 grader almindelig over- og undervarme.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
221
% Daglig værdi*
Fedt
 
9
g
14
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
63
mg
21
%
Natrium
 
663
mg
29
%
Kalium
 
922
mg
26
%
Kulhydrater
 
31
g
10
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
3934
IU
79
%
Vitamin C
 
45
mg
55
%
Calcium
 
85
mg
9
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

De færdige spinatrøsti serveres straks som tilbehør til blandt andet en mør culottesteg.

Relaterede opskrifter

Kartoffelrøsti

4.8 fra 45 stemmer
Se hvordan du laver de bedste hjemmelavede kartoffelrøsti. Røsti brunes på panden, inden de steges færdige i ovnen. Opskriften er uden æg.
Gå til opskrift
billederesultat for kartoffelrøsti

Grønkålsrøsti

4.8 fra 6 stemmer
Her får du min opskrift på grønkålsrøsti, der er lækre røsti lavet med kartofler, løg og frisk grønkål. De er nemme at lave som tilbehør.
Gå til opskrift
billederesultat for grønkålsrøsti
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Poul Erik Marvig

    august 16, 2023 at 7:24 pm

    Det ville være rart hvis man kunne skrive nogle af dagens opskrifter ud uden at man skal ud af programmet for at logge sig ind

    Svar
  2. Ulla Susan Berg

    januar 07, 2023 at 6:41 pm

    Spinatrøsti lyder så godt skal bestemt prøves, 🤗

    Svar
  3. Stine

    september 27, 2022 at 4:49 pm

    Tak for endnu en lækker opskrift!
    Jeg har lige et spørgsmål: Kan man bruge mælk, eller skal det være fløde?

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required