Spansk kaffe er en populær drink til dessert, og den minder lidt om irsk kaffe. Den spanske udgave er med Licor 43 i stedet for whisky.
Har du ikke prøvet spansk kaffe før, så har du muligheden nu.
Den spanske version af irsk kaffe er nem at lave, og den passer perfekt som en drink efter et godt måltid mad.
Spansk kaffe laves nemt med den populære likør Licor 43, som du kan købe i mange supermarkeder.
Likøren har en alkoholprocent på 31, så den er ikke overdreven stærk.
Opskrift på spansk kaffe
Ingredienser
- 4 centiliter Licor 43 - spansk likør
- 15 centiliter kaffe - varm og friskbrygget
- 2 spiseskefulde flødeskum - letpisket
Sådan gør du
- Kom Licor 43 i et passende glas.
- Hæld varm kaffe ved og rør lidt rundt. Kaffen må gerne have en vis styrke.
- Slut med at et par spiseskefulde letpisket flødeskum på toppen. Så let laver du spansk kaffe.
Næringsindhold
Tips
Spansk kaffe serveres straks - evt. som afslutning på et godt måltid mad.
Styrken kan selvfølgelig varieres som du synes.
Se også disse opskrifter på drinks:

Comments
No Comments