Her får du en nem og hurtig opskrift på spaghetti med pølser. Det er en lækker pastaret med pølse, løg og rucola i en velsmagende flødesauce.
Spaghetti med pølser er en af de opskrifter, der altid er god på de travle hverdage.
En populær pastaret, der både er super nem og hurtig at tilberede, og så er den altid et hit hos både små og store.
Her lavet med frankfurtere som pølser, men du kan sagtens også anvende almindelige pølser.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på spaghetti med pølser
Spaghetti med pølser, løg og rucola i fløde
Ingredienser
- 400 gram spaghetti
- 2 rødløg - halveret og snittet i tynde skiver
- 3 fed hvidløg - i tynde skiver
- 4 pølser - her frankfurtere, brug hvad du synes, i skiver
- 1 teske paprika
- 3 spiseskefulde rosmarin - hakket fint
- 1 deciliter kalvefond - eller alm. bouillon
- 3 deciliter fløde
- 2 håndfulde rucola - plukkes groft
- Lidt citronsaft - friskpresset
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kog spaghetti i saltet vand, men så pastaen stadig har lidt bid.
- Klargør løg, hvidløg, pølser og rosmarin.
- Sauter løg og hvidløg i lidt olivenolie ved en god varme, men uden at det tager farve. Tager ca. et minuts tid.
- Steg derefter pølser i skiver med et par minutter, og de skal vendes ofte.
- Drys lidt paprika over sammen med rosmarin, vend rundt og kom så kalvefond ved sammen med fløde. Vil du spare på kalorierne, kan du anvende en madlavningsfløde. Lad det creme lidt ind mens pastaen koges færdig.
- Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber, og kom den kogte spaghetti. Vend det rundt.
- Pluk rucola lidt groft, og vend rucolaen i lige inden servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Note
Spaghetti med pølser serveres gerne med et stykke hjemmebagt ciabatta eller focaccia - og en nem tomatsalat passer også godt til.
Se også disse opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: