Spaghetti med gulerødder er en skøn pastaret, der laves uden kød. Her får du opskriften på en velsmagende pasta med masser af grøntsager.
Spaghetti med gulerødder er en fyldig og meget velsmagende pastaret, hvor du sikkert slet ikke tænker over, at pastaretten er lavet helt uden kød.
Det er nemlig en pastaret med masser af dybde i smagen, og så er den altså meget nem at lave.
Samtidig er det en kødfri pastaret, så det er altså en "kødsovs" helt uden kød. Smagen får du i stedet fra gulerødder, bladselleri og andre skønne ingredienser.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på pasta med gulerødder

Spaghetti med gulerødder
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Løg og hvidløg sauteres af i lidt olivenolie uden at tage farve.
- Tilsæt så gulerødder og bladselleri sammen med lidt balsamico, og lad det svitse i et minuts tid under omrøring. Riv lidt citronskal og pres et par spiseskefulde citronsaft i.
- Derefter tilsættes vand sammen med en smuldret bouillonterning, hakkede tomater og lidt tørret oregano.
- Læg låg på gryden og lad det simre i ca. 15-20 minutter, og imens kan du koge pasta.
- Her koges spaghetti i saltet vand, men husk at pastaen gerne må have lidt bid.
- Lige inden servering vendes frisk basilikum i gryden med gulerodssovsen sammen med grofthakket rucola. Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Vend den kogte spaghetti i gryden med gulerodssovs, og tilsæt evt. lidt mere af kogevandet fra pastaen til den spaghetti med gulerødder.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Note
Den færdige spaghetti med gulerødder serveres straks - og gerne sammen med et stykke hjemmebagt focaccia brød.
Se også: Pastaretter uden kød
Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe
Gulerodslasagne
Nem vegetar lasagne - nem og sund opskrift
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments