Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Vegetar › Spaghetti med gulerødder - nem kødfri pastaret

Spaghetti med gulerødder - nem kødfri pastaret

spaghetti med gulerødder
4.5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
62
DELINGER
Facebook62PinterestSMSEmailMessenger

Spaghetti med gulerødder er en skøn pastaret, der laves uden kød. Her får du opskriften på en velsmagende pasta med masser af grøntsager.

Spaghetti med gulerødder er en fyldig og meget velsmagende pastaret, hvor du sikkert slet ikke tænker over, at pastaretten er lavet helt uden kød.

Det er nemlig en pastaret med masser af dybde i smagen, og så er den altså meget nem at lave.

Samtidig er det en kødfri pastaret, så det er altså en "kødsovs" helt uden kød. Smagen får du i stedet fra gulerødder, bladselleri og andre skønne ingredienser.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pasta med gulerødder

Spaghetti med gulerødder

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Spaghetti med gulerødder er en skøn pastaret, der laves uden kød. Her får du opskriften på en velsmagende pasta med masser af grøntsager.
Antal: 4 personer
Ret: Vegetar
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 løg (stort, snittet fint)
  • 3 fed hvidløg (snittet fint)
  • olivenolie (til stegning)
  • 300 g gulerødder (skåret i små tern)
  • 250 g bladselleri (skåret i små tern)
  • 1 spsk balsamico
  • 1 citron (lidt skal og saft)
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning (klar bouillon eller grøntsag)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk oregano (tørret)
  • 1 potte basilikum
  • 2 håndfulde rucola
  • salt og friskkværnet peber
  • 400 g spaghetti

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Løg og hvidløg sauteres af i lidt olivenolie uden at tage farve.
  2. Tilsæt så gulerødder og bladselleri sammen med lidt balsamico, og lad det svitse i et minuts tid under omrøring. Riv lidt citronskal og pres et par spiseskefulde citronsaft i.
  3. Derefter tilsættes vand sammen med en smuldret bouillonterning, hakkede tomater og lidt tørret oregano.
  4. Læg låg på gryden og lad det simre i ca. 15-20 minutter, og imens kan du koge pasta.
  5. Her koges spaghetti i saltet vand, men husk at pastaen gerne må have lidt bid.
  6. Lige inden servering vendes frisk basilikum i gryden med gulerodssovsen sammen med grofthakket rucola. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  7. Vend den kogte spaghetti i gryden med gulerodssovs, og tilsæt evt. lidt mere af kogevandet fra pastaen til den spaghetti med gulerødder.

Næringsindhold

Kalorier463kcalKulhydrater96gProtein16gFedt2gMættet fedt0.4gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt0.2gNatrium1013mgKalium947mgKostfibre9gSukker12gVitamin A13205IUVitamin C35mgCalcium143mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Den færdige spaghetti med gulerødder serveres straks - og gerne sammen med et stykke hjemmebagt focaccia brød.

Se også: Pastaretter uden kød

Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe
Her får du min opskrift på pasta funghi, der er en italiensk pastaret med svampe (champignon). Pastaretten er uden kød og smager super godt.
Se opskriften her
billederesultat for pasta funghi
Gulerodslasagne
Få min opskrift på en lækker gulerodslasagne. En mere sund og kødfri lasagne med masser af gulerødder og den er altså en god vegetarret.
Se opskriften her
billederesultat for gulerodslasagne
Nem vegetar lasagne
Her er min opskrift på den bedste vegetar lasagne, der er en klassisk grøntsagslasagne uden kød. Fyldig, lækker og bla. med spinat.
Se opskriften her
vegetar lasagne grøntsagslasagne
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce.
    Selleri i fad med bønner, spinat og krydret tomatsauce
  • Billede af vegetarbøf.
    Vegetarbøf (med ristede gulerødder og stegt grønkål)
  • Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
    Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)
  • Billede med auberginefad.
    Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required