• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Opsamlinger › Sønderjysk nytårsmenu

Sønderjysk nytårsmenu

billederesultat for sønderjysk nytårsmenu
Sådan ser en sønderjysk nytårsmenu ud. Her får du brunede kartofler, en skive hamburgerryg, kålspølse og sønderjysk grønlangkål. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  12. december 2024 - Udgivet:  30. december 2020

Del gerne:
5
SHARES
FacebookMessenger5PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du en opskrift på sønderjysk nytårsmenu. Den sønderjyske specialitet med brunede kartofler, hamburgerryg, grønlangkål og kålpølse.
  2. Opskrift på sønderjysk nytårsmenu
  3. Sønderjysk nytårsmenu
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Tips
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på sønderjysk nytårsmenu. Den sønderjyske specialitet med brunede kartofler, hamburgerryg, grønlangkål og kålpølse.

Sønderjysk nytårsmenu indeholder naturligvis noget af det bedste fra det sønderjyske køkken, og det er blandt andet den sønderjyske grønlangkål og kålpølser.

Selvom det er en nytårsmenu, så kan den selvfølgelig sagtens spises på andre tider af året også.

Nydes gerne med en kold øl til.

Opskrift på sønderjysk nytårsmenu

billederesultat for sønderjysk nytårsmenu

Sønderjysk nytårsmenu

Her får du en opskrift på sønderjysk nytårsmenu. Den sønderjyske specialitet med brunede kartofler, hamburgerryg, grønlangkål og kålpølse.
Bedømmelse
4.6 fra 8 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 1 time time
Samlet tid: 1 time time 15 minutter minutter
Antal 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 kg hamburgerryg
  • 800 g kartofler - til bruning
  • 1 portion grønlangkål -
  • 4 kålpølser

Fremgangsmåde

  • Start med at koge hamburgerryg. Se evt. her hvordan du laver kogt hamburgerryg.
  • Mens hamburgerryggen koges, kan du gøre de øvrige ingredienser til en sønderjysk nytårsmenu klar.
  • Grønlangkål laves som i denne opskrift på sønderjysk grønlangkål med kartofler.
  • I denne opskrift her kan de se hvordan du nemt laver brunede kartofler.
  • Kålpølser varmes enten i vandet fra den kogte hamburgerryg, eller mens du koger grønkål. Og nej, der er ikke kål i kålpølser.
  • Så er du klar til at anrette den sønderjyske nytårsmenu. På lune tallerkner anrettes brunede kartofler nederst, derefter lægges en skive hamburgerryg på. Top derefter med sønderjyske grønlangkål og en kålpølse - som du kan se på billedet.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Sønderjysk nytårsmenu serveres naturligvis straks.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Oluf Lausen

    december 19, 2022 at 9:49 am

    Drikker man ikke
    øl og snaps til grønlangkål det er jeg vokset op med.

    Svar
    • Tove Matthiesen

      december 30, 2022 at 2:24 pm

      Jo man gør. Vi er begyndt at drikke sekt (champagne) i stedet. Føler ikke at grønkålen ligger så tungt i maven ved at drikke sekt. Hilsen Tove

      Svar
  2. Solveig Christensen

    december 31, 2020 at 3:45 pm

    Hvorfor kommer E- numre frem når jeg søger på hamburgryg?

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required